Da, este perfect noramal. Dar tu fiind mai mare ar trebui sa discuti cu ea si sa o inteleg astfel incat ea sa iti poata spune totul si sa poti afla cum decurge relatia lor.
Afland aceste lucruri tu pot sa o protejezi, fiindu-i nu numai o sora, ba chiar mai mult o prietena buna
Bună.
Nici la 16 ani nu este în regulă, după 18-20 de ani un prieten!
Pa, pa.
Nu trebuie. face parte din generatia McDonald's, care pur si simplu sunt opusul nostru. nostru ma refer la.cei care au prins andree si..genius, si care avem o COPILARIE. ei sunt confuzi, sunt pe alta planeta. au totul la indemana, noi cautam in dictionare pentru un cuvant, ei folosesc DEX-ul online. deci..nu-ti fa grija. doar ai grija sa o inveti totul despre sex. totul. ca uita-te aici ce se intampla cu copii care habar n-au cu ce se mananca si-l practica. pune-o la pct pana la ultimul detaliu
Depinde ce fel de "iubiti"sunt. Daca se cred iubiti dar stau impreuna,rad, vorbesc, hai, fie, se si saruta (dar nu mai mult!) e ok.
Dar daca ii vezi cu alte ganduri, sincer, ia masuri.
Depinde ce inseamna pentru ei ca sunt impreuna. daca se rezuma la plimbari in parc e ok, daca ajung in pat e tragic!
Si ce conteaza? Generatiile ce vin sunt mult mai diferite! Da in ziua de azi totul este POSIBIL si cat se poate de normal.Te pup!
Ai grija sa nu ia vr-un durlau de 18-19 care vrea p%$#@ si sa o sparga. Sa vorbesti cu ea despre problema asta, in rest. Las-o sa-si traiasca bucuriile astea mici ale vietii
Daca iubitul are si el intre 11 si 15 hai sa zicem 16, da, e normal, dar daca iubitul are peste +18, deja intervine pedofilia!
Daca nu e foarte mare pentru ea..atunci e bine iubirea o gasesti la orice varsta dar manifestata diferit> Presupun ca iubitul ei e un fel de "cel mai bun amic"?
Mie mise pare normal...
Acum k ti-a loato inainte trebuie sa te ingrijorezi...
Daca nu esti sigura de iubitul pe care il are incearca sa flii mai multe despre el, din ce familie este, cum se comporta, daca nu face glume obraznice cu ea ca sa stai linistita . Daca este un copil educat ...etc atunci eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Este foarte normal, si eu la 13 ani am avut prieten sau iubit, si ma sarutam cu baieti de 18 anii
Lissy_7308 întreabă:
HubbaBubbaGirl întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: