| SimonaAdina a întrebat:

Buna TPU sper ca nu vam plictisit cu intrebarile mele dar credeti-ma chiar trec printr-o perioada dificila. Poveste suna cam asa:el s-a dus la scoala unde invtata verisoara mea sub pretextul ca la rugat ea sa-l astepte pentru ca a avut o problema la care avea nevoie de un baiat.Si pentru ca prietenul ei nu a putut sa mearga acesta la rugat pe iubitul meu. El mia povestit cum s-a intamplat doar ca mi-a spus ca ea lar fi chemat nu prietenul ei, si am aflat de la ea ca de fapt nu ea la chemat ci el a mers, eram foarte nervoasa ca ma mintit si ne-am certat rau, el imi reprosa ca eu cred ca ei sunt impreuna iar eu ca dc ma mintit.Si fiind foarte nervoasa i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el, dar apoi mi-a parut rau si l-am sunat iar si i-am zis ca am zis asa la nervi si ca il iubesc si nu vreau sa ne despartim, iar el mi-a zis ca nu mai vrea sa ne impacam deoarece l-a durut foarte tare ce am spus, si ca e mai bine asa, dar eu il iubesc foarte mult, nu stiu ce sa fac sa-l conving ca am zis asa doar la nervi. Ce pot sa fac? Ce sa-i spun, dati-mi niste sfaturi va rog ca nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| baiatulxboyx a răspuns:

Anisoara, cred ca tipa vrea sa se impace cu el, nu sa-i devina pesterolling on the floor). Eu zic ca tu ai facut primul pas, i-ai spus ca ai gresit si ca il iubesti, acum depinde de el, daca te-a iubit, o sa se gandeasca la ce i-ai spus si poate o sa te sune el inapoi iar.

5 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna draga Simona happy

Parerea mea este ca poate ar fi trebuit sa-i acorzi mai multa libertatebig grin.
Dupa care... imi pare rau dar nu cred ca tine la tine. nu vreau sa fiu dura dar. gandeste`te. Daca te`ar fi iubit te`ar fi iertat pe moment si nu ar fi renuntat asa usor la tine sad

| dulcykaLy a răspuns:

Mai incearca sa vb cu el... dar sa iti fie invatatura de minte sa nu mai vb la nervi lucruri care stii ca mai tarziu le vei regreta.

| effect a răspuns:

Pai eu zic ca daca te iubeste cu adevarat ii va trece supararea
Asta depinde de el, poate face asa doar sa scape de tine
Asta tu trebuie sa ti dai seama cum se comporta
Incearca sa vorbesti cu el
Sa l rogi sa iesiti in oras si sa vorbiti mai multe nu prin telefon sau altele
Va fi bine!

| stefania_1904 a răspuns:

Uite niste replici

imi pare rau nu gandeam
eram tere suparata ca m-ai mintit
eu te iubesc enorm de mult
vreau sa fiu cu tine in fiecare moment al zilei
imi pare sincer rau!

daca asta nu merge chiamal la tine daca ai un costum sexy imbracate cu el si dupa fa o cina romantica
daca nici asta nu merge nu te merita

fundita te rog!

| AddA_2998 a răspuns:

Buna. si eu am trecut prin ast fel de chesti cu iubitul meu, am vorbit cu cel mai bun prieten al lui si i-am spus sa se duca in parc, prietenul lui a plecat cu pretextul ca se duce sa ia seminte si am aparut eu i-am spus ca imi pare rau l-am strans in brate si l-am sarutat si de atuci ( de 3 luni ) ne intelegem mai bine sper sa mearga si la tine :X