Anisoara, cred ca tipa vrea sa se impace cu el, nu sa-i devina peste). Eu zic ca tu ai facut primul pas, i-ai spus ca ai gresit si ca il iubesti, acum depinde de el, daca te-a iubit, o sa se gandeasca la ce i-ai spus si poate o sa te sune el inapoi iar.
Buna draga Simona
Parerea mea este ca poate ar fi trebuit sa-i acorzi mai multa libertate.
Dupa care... imi pare rau dar nu cred ca tine la tine. nu vreau sa fiu dura dar. gandeste`te. Daca te`ar fi iubit te`ar fi iertat pe moment si nu ar fi renuntat asa usor la tine
Mai incearca sa vb cu el... dar sa iti fie invatatura de minte sa nu mai vb la nervi lucruri care stii ca mai tarziu le vei regreta.
Pai eu zic ca daca te iubeste cu adevarat ii va trece supararea
Asta depinde de el, poate face asa doar sa scape de tine
Asta tu trebuie sa ti dai seama cum se comporta
Incearca sa vorbesti cu el
Sa l rogi sa iesiti in oras si sa vorbiti mai multe nu prin telefon sau altele
Va fi bine!
Uite niste replici
imi pare rau nu gandeam
eram tere suparata ca m-ai mintit
eu te iubesc enorm de mult
vreau sa fiu cu tine in fiecare moment al zilei
imi pare sincer rau!
daca asta nu merge chiamal la tine daca ai un costum sexy imbracate cu el si dupa fa o cina romantica
daca nici asta nu merge nu te merita
fundita te rog!
Buna. si eu am trecut prin ast fel de chesti cu iubitul meu, am vorbit cu cel mai bun prieten al lui si i-am spus sa se duca in parc, prietenul lui a plecat cu pretextul ca se duce sa ia seminte si am aparut eu i-am spus ca imi pare rau l-am strans in brate si l-am sarutat si de atuci ( de 3 luni ) ne intelegem mai bine sper sa mearga si la tine :X