Buna, povestea ta chiar m-a impresionat si as vrea sa te pot ajuta dar nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau (am avut un coleg in clasa cu care m, a intelegem destul de bine, radeam faceam glume si aveam multe lucruri in comun iar incetul cu incetul incepusem sa ma indragostesc de el dar nu i-am spus acest lucru deoarece imi era frica ca daca afla acest lucru ne va distruge prietenia). Dar povestea mea si a ta sunt diferite deoarece legatura de prietenie dintre voi doi e mult mai puternica. Incearca sa te gandesti la ce simti pentru el si la ce sentimente iti veneau atunci cand el iti povestea despre alta fata, poate in adancul sufletului il iubesti si iti este frica sa nu se raceasca prietenia dintre voi doi daca ati avea o relatie mai serioasa. Gandeste-te la tot ce simti atunci cand esti cu el si la cum te face sa te simti tu ca persoana.( dupa asta vezi ce sentimente ai pentru el si daca il iubesti sau nu)...scuze daca raspunsu a fost prea lung sau dac nu te-am ajutat prea mult, insa daca vei hotara ceva te rog sa ma ti la curent (doar daca vrei)
Stiu cum oarecum dar daca esti geloasa ca umbla cu altele inseamna ca inca il iubesti iar daca ce simnti nu e gelozie ci vrei numai sa ii fie bine inseamna ca il placi doar ca prieten si ca ti la el dar asta nu ar fi iubire dar daca vrei sa fi cu el si iti si place de el incearca sa ii acorzi o sansa si sa te indragostesti
HappynewCenusa întreabă: