| BomBonika_9617 a întrebat:

Buna TPU sper sa aveti rabdare sa cititi pls sadsad deci. urma sa ma combin cu un amik caruia uneori i-am gresitsad dar a plecat in italia si se va intoarce doar peste cateva luni [3-4] mno, de multe ori cand mai ieseam cu el il mai evitam nul lasam sa ma pupe sad da nu stiu de ce doamne il plac enorm si tin la el cryingcrying apoi ne-am certat el sa comibat cu alta doar cu un scop [sa o f__a. scuze expresia dar asa e ] si sa ma faca geloasa, ieri am stat langa un NON-STOP iar el a trecut pe langa mine si ma salutat era cu fata aceea dar nu se tineau de mana dupa care el ia sp ei ca pleaca acasa iar dupa 2 minute m-a sunat pe mine daca merg si eu acasa ca sa aiba cu cine sa mearga [prima data nu am vr dar dupa. asa mnoh ca ultima iesire inainte sa plece in ita] tot drumul am povestit o problema dea noastra [colegul lui si ca fratele meu sau bagat intre noihee hee adica fratemiu si alalt a inventat ca baiatu asta se lauda la toti ca ma dizvirginat si cica sa nu mai vb ca el oh go on prima data i-am crezut pe ei si n-am mai vr sa vb ca baiatul respectiv dar el imi jurase ca nu e adv si in urmatoare zi sa int ca fra si au lamurit lucrurile de fata ca minewinking + de asta laughing amiku asta a meu e col ca fratemiu si de la frra are nr meu laughing] boon... apoi el mi-a zis si dc sa comby ca fata aia [pentru acel scop ] si a zis ca mie numi poate cere asa cevawinking eu i-am sp ca pentru a face asa ceva am nevoie de o releatie serioasa si + de asta nu suntem nici impreunawinking el a zis :mm..."stiu" apoi am sch subiectu, si aim zis ca o sa-mi fie dor de el si etc':p apoi cand neam despartzit mi-a zis" noh hai sa te pup ca appi plec in ita si nu stiu cand voi mai avea ocazia asta cine stie poate uh vei fi cu alcnv pana la toamna " si ma pwpat de 2 ori eu pentru un mom n-am zis nimic am ramas asastraight face si el sa intors iar eu am zis "drum bun si ai girja de tine. ceao" si am plecat. seara m-a sunat si mai sp ca nu-i merge netu si mi-a mai sp ca ii pare bine ca o avut ocazia sa ma pupe love struck am mai pove pana pe la vreo 1 si ceva si o zis ca se pune la nani ca noh maine pleaca. mie imi venea sa plang la tel stiind ca va pleca crying si mi-a zis "nb ai grija de tine si te pup" eu am zis "nb si sa ai si tu grija de tine" el vazand ca n-am zis si eu te pup mia mai zis inca o data ca un ton mai convingator sa zic asa "TE pup" apoi am zis si eu nb, am inchis
in urmatoare zi l-am sunat inainte de a pleca sai sp drum bun iar el in acel mom era cu cica prietena lui. mi-am cerut scuze de deranj si am inch telu dupa vreo 30 d min m-a sunat el si sia cerut iertare ca noh era ca fata aia si nu stiu cehee hee eu am zis ca nare nimica oh go on si ca ma va suna cand iese din romania.
intrebare mea este : ce sa fac? adica eu pe mess vb ca un baiat iar el vrea sa se comby ca mine si as vrea si eu dar cand va veni el din ita ce sa fac?sadsi nas vrea sa ratez ocaziaa de a ma comby cu acest baiat big grin
daca el nu se va desp de fata aia si eu sa raman cu buza`nflata sadcrying?
va rog sp ce sa fac cryingsadsadsad:
va rog va rog va rogsadsadcrying
FUNA si VOTURI sadsadsadsad
cat mai multe sfatutri
PLsSSSSS sad

Răspuns Câştigător
| Cella a răspuns:

Uite ca eu am avut rabdarea, ce sa iti zic baiatu ala daca vrea sa fie cu tine stai lin va gasi o modalitate sa te sunne pe mess sa vb sa tineti legatura ca nu-i' capat de lume si doar pleaca intr.o tara civilizata unde sunt posibilitati sa te contacteze.In privinta ta: tu stai si te rotesti intre cei cei doi baieti daca am inteles e ciudat ca nu poti sa te hotarasti de care iti place asa de tare de cel care pleaca in Italia asa cum sustii sus si tare, asteaptal dar gandeste-te la faza ca el este cu o fata si daca retin bine "doar pentru a o ft" poate face acelasi lucru si cu tine si chestia asta trebuie sa iti dea multe de gandit pentru dupa comportamentul lui iti dai seama cum este daca vroia sa te faca geloasa stai linistita nu e nevoie musai sa se culce cu ea. dp parerea mea in Italia nu sta el pe "uscat" daca ma intelegi, nu te combina cu celalalt baiat daca nu iti place poti sta si singuratongue(nu folosi oameni pentru interes propiu pentru sunt oameni si ei ca tine si ei vor suferi dp la fel ca tine dupa baiatu asta, nu face ce pe tine acum te doare) o sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adv...
Deci daca el tine cum zici tu la tine te cauta in astea 2-3 luni fi sigura daca nu. stii si tu continuarea
Bafta multa! cius:*

3 răspunsuri:
| fresHZoNe a răspuns:

Foote-l laughing

| ThePunisher a răspuns:

Un sfat util: invata limba romana!

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Pai ai putea sa i spui si lui sa stie de chestia asta dar depinde si de caracterul lui daa e un tip mai smecher sa zic asa poate isi va batea joc de tine