Uite ca eu am avut rabdarea, ce sa iti zic baiatu ala daca vrea sa fie cu tine stai lin va gasi o modalitate sa te sunne pe mess sa vb sa tineti legatura ca nu-i' capat de lume si doar pleaca intr.o tara civilizata unde sunt posibilitati sa te contacteze.In privinta ta: tu stai si te rotesti intre cei cei doi baieti daca am inteles e ciudat ca nu poti sa te hotarasti de care iti place asa de tare de cel care pleaca in Italia asa cum sustii sus si tare, asteaptal dar gandeste-te la faza ca el este cu o fata si daca retin bine "doar pentru a o ft" poate face acelasi lucru si cu tine si chestia asta trebuie sa iti dea multe de gandit pentru dupa comportamentul lui iti dai seama cum este daca vroia sa te faca geloasa stai linistita nu e nevoie musai sa se culce cu ea. dp parerea mea in Italia nu sta el pe "uscat" daca ma intelegi, nu te combina cu celalalt baiat daca nu iti place poti sta si singura(nu folosi oameni pentru interes propiu pentru sunt oameni si ei ca tine si ei vor suferi dp la fel ca tine dupa baiatu asta, nu face ce pe tine acum te doare) o sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adv...
Deci daca el tine cum zici tu la tine te cauta in astea 2-3 luni fi sigura daca nu. stii si tu continuarea
Bafta multa! cius:*
Pai ai putea sa i spui si lui sa stie de chestia asta dar depinde si de caracterul lui daa e un tip mai smecher sa zic asa poate isi va batea joc de tine