| RainbowDash1 a întrebat:

Sper Sa cititi Tot Ce scriu aici. ( Daca vedeti greseli, Sunt Pe telefon Si de asta...)
Deci, in vara anului trecut l-am cunoscut Pe Radu. Peste numai cateva saptamani am devenit prieteni buni, apoi m-am îndrăgostit nebuneste de el.
Iar apoi, am adus-o si pe prietena mea cea mai buna acolo. De atunci, ei s-au plăcut, iar peste câteva zile, el a venit La mine si mi-a spus :
- ai auzit vestea?
-ce veste? (eu)
- sunt intr-o relație cu prietena ta.
Am devenit foarte geloasa, iar acum câteva zile, prietena mea a spus ca s-au despărțit. Insa, o alta prietena de a mea mi-a spus ca l-a văzut La școala si i-a spus ca INCA mai e cu acea prietena. ( p.s. Fata asta e cam mincinoasa). Si nu Stiu... Acum câteva zile, stateam pe banca. El s-a uitat zambind La mine si a zis :
- Hei, Ioana, ce faci pitic?
Am încercat sa-l uit, deoArece Stiu ca el nu ma iubeste. Ce sa fac? Va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte lunga povestea ta,dar nu-i nimic,eu am avut rabdare si am citit-o pana la capat…
Nu ai ce sa faci, trebuie sa suferi putin, apoi poate ai norocul sa se indragosteasca si de tine (nebuneste) un alt baiat si atunci o sa-l uiti si mai repede pe Radu-asta…
Asa e in dragoste, pitico, mai ne-o luam – altfel nu se poate. Iubirea face si victime - e ca la razboi.Cine scapa – scapa, cine nu – nu.Si tot ca la razboi e si indragosteala asta – unii ne oferim voluntari, pe altii ne ia cu arcanu`…
Alt sfat n-am.
Sper ca ai avut rabdare sa citesti tot.
P.S.:Mi-a placut cum ai scris, esti simpatica...

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa te consolezi singurica si sa iti dai seama ca el nu te iubeste si ca nu te merita, iar daca nu vrei sa suferi, vei alege calea uitarii.
O zi bunahappy

| DeathIncarnate a răspuns:

Mai are balta peste(daca stii cum zic)

| sofisis a răspuns:

O sa te iubeasca mai tarziu, cand tu deja il vei fi uitat. Asa se intampla mereu. O sa iti treaca stai linistita.