Buna
draga mea, eu zic sa mai astepti si sa faci acest pas doar atunci cand crezi ca persoana respectiva te iubeste si sunteti de ceva vreme impreuna, nu primul venit, primul servit si apoi pa. daca el e plecat si vine doar o data pe an, crezi ca va merge relatia? el vrea cam ce vor toti barbatii..mai ales ca a folosit si un termen.5 minute...e clar ca vrea doar sa se simta bine si apoi pa! decizia iti apartine in totalitate si sa nu te increzi in vorbele lui..asteapta si nu vei regreta!
O zi frumoasa sa ai si un
La multi ani 2013
Mersi la fel. O sa ii dau papucii, cred ca oricum nu ar fi mers.
Tot ce iti pot spune este...sa asculti de sfatul caramelei ca de o rugaciune
Nu mai comentez de ce si ce s-ar putea intampla, ci doar iti spun sa asculti de ea.
Bafta
Te forteaza sa faci sex cu el, desi tu nu vrei.Deci el nu vrea o relatie, si o partida, o simpla aventura.Nu te baza totusi pe ceea ce spun eu, dar asa cred.In locul tau l-as lasa sa-si faca orgiile cu altele mai proaste, si mi-as vedea de treaba mea, sunt destui baieti pe lume.
Mult noroc!
O partida de sex nu se negociaza, nu e ca si cum ai merge la piata si cumperi un sac de cartofi. Cel mai bine e cand sunteti face to face si vedeti fiecare ce simtiti, sexul se face in urma unei simtiri nu in urma unei negocierei. te pup si nu te grabi!
Daca nu vrei sa faci sex e alegerea ta, daca te iubeste cu adevarat o s-o respecte.
Daca tine cu adevarat la tine o sa astepte pana esti pregatita sa faci pasul asta. Iar tu nici macar pentru o secunda sa nu te gandesti sa te culci cu el doar ca sa nu te paraseasca pentru daca el nu poate sa astepte oricum nu te merita. Pana la vara mai este oricum ai rabdare si vezi cum evolueaza lucrurile. mult noroc :*
știi asta depinde de tine dacă vrei s-au nu toyul e în mîinile tale depinde de alegerea ta. vreau să zic ca să nu te supui vorbelor de la altii