| BloodyBlade a întrebat:

Sper sa ma ajutati! Am 16 ani si am avut o relatie de 1 an.(prima iubire)Ne-am despartit de 3 luni.Eu inca sufar. Datorita acestui fapt(despartirea) am hotarat sa ma mut in alt oras.Desi nu-mi place sa spun asta,o voi face.:sunt emotiva si cred ca de asta am perceput totul asa.Dc ne-am despartit? Hmm, pai,"o prietena" s-a bagat intre noi.Stiu,sunt o copila si am gresit,doar ca prietenii nu ar trebui sa faca asta nu? In fine, nu e doar vina ei..Eu am crezut ca sunt "pe primul loc" si aveam atat de multa incredere in el,credeam ca nu ma va dezamagi.cel putin nu asa.I-am promis ca ne vom intalni inainte sa plec, iar maine e acea zi.Nu stiu ce sa-i spun.Intotdeauna m-am bazat pe rationament si aveam totul calculat,ca la matematica.dar acum nu mai pare asa simplu, iar mintea mea puerila nu mai poate gandi "matur" sau cel putin rational.To ce stiu este ca imi e foarte dor de el si stiu ca a gresit enorm cu fata aceea.Simt ca inca tine la mine, poate la fel de mult cum tin si eu la el dar acum suntem pe o strada a viselor pierdute. Avem aceeasi varsta.Deci TPU, ce credeti ca ar trebui sa-i spun sau sa fac? Multumesc mult pentru pareri!happy

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu stiu ce ai putea sa ii mai spui maine, dar stiu ca ar trebui sa nu uiti ca el e cel care te-a tradat!
Obisnuieste-te cu ideea ca multi oameni o sa te dezamageasca. Tu trebuie sa inveti sa fii puternica, sa treci peste cu usurinta.
Nu mi se pare normal sa ii permiti sa iti influenteze viata atat de mult incat sa decizi sa te muti in alt oras. E doar un alt nesimtit, precum sunt multi altii.

| Danysan a răspuns:

Oricine merita o sansa.In iubire poti gresi si toti meritam o sansa.Pana la urma un baiat daca o fata se da la el e cam greu sa o refuze dar asta nu inseamna ca nu e vinovat si el.Cat despre prietena aceea o mai poti numi "prietena?".Pt mine atat fetele dar si baietii care se baga in relatile altora sunt niste javre de oameni sa nu uiti asta.De ce sa ii desparti pe ei cand poti si tu sa gasesti pe cineva la cat e lumea asta de mare.Vb cu el sincer si lasa Indiferenta ca nu isi are rost in iubire.

| ElenaSA a răspuns:

Ai putea sa ierti daca sentimentele voastre sunt puternice. Dar vad ca tu ai luat deja o decizie, cea cu transferul, care te va departa de el. Deci nu mai conteaza ce ii vei spune daca te-ai decis sa nu-l ierti.

| ViataFaraSuflet a răspuns:

Mai asteapta... daca chiar te iubeste, va lasa orgoliul deoparte si va veni la tine cu prima ocazie.winking Crede-ma ca si eu sunt foarte emotiv(poti sa te uiti la intrebarile mele si vei intelege) si eu am trecut peste despartiri dureroase iar fuga nu e o solutie, trebuie sa intelegi ca daca ai ocazia sa repari ce ai gresit, fa-o fara discutii.Cat despre prietena ta ca nu ar trebui sa intervina. Spune-i fostului tau prieten ca Inca tii la el si poate asta ii va da un mic impuls. Succes incontinuare si ai grija CE faci mainewinking

| BloodyBlade explică (pentru ViataFaraSuflet):

@ViataFaraSuflet Din pacate nu mai pot astepta deoarece am depus dosarul meu la liceul acela.iar locurile prin transfer sunt foarte putine si se pare ca nu am luat decizia cea mai buna atunci..multumesc pentru raspunshappy