| DiannaGabrielle a întrebat:

sper sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.astazi aveam intalnire cu un baiat; l-am asteptat 15 minute si nu a venit. Dupa aceea m-am dus la scoala si a venit dupa mine deoarece a fost o serbare cu ocazia zilei de 1 iunie.eu eram suparata pe el ca nu a venit la intalnire, dar in curtea scolii se uita foarte insistent la mine si ma intimida. mi-era rusine sa ma duc sa vb cu el pentru ca era cu prietenii lui.acum el este suparat pe mine! crede ca nu am venit la intalnire. Cel putin asa cred pentru ca de intrat pe mess intra. ii trimit mesaje si nu raspunde.il sun si la fel.nici un raspuns. ce sa fac sunt disperata va rog mult sa ma ajutati pentru ca il iubesc mult si astazi urma sa ma intrebe daca vreau sa fim impreunacryingcryingcrying va rog mult

Răspuns Câştigător
| vlaaddd a răspuns:

Daca tu ai fost acolo si nu a venit cred ca si-a batut joc de tine pentru ca daca avea treaba, serbare or smth iti dadea un mesaj sau te suna sa te anunte.

4 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Pai a fost stabilita o ora, corect?
Tu ai fost prezenta la ora exacta, ai asteptat 15 min si ai plecat, mi se pare normal.
El a intarziat mai bine de 15 minute, deci firesc era sa te sune sa te anunte ca intarzie si ca tu sa il astepti sau sa pleci.

Tu trebuie sa fi cea suparata, nu el.
Lasa-l in pace, e praf.

| ana maria a răspuns:

Da tu ce nu poti s-o faci pe suparata?

| Caty_8634 a răspuns:

Nu poti sa'l controlezi, el vrea intimitate, libertate si cel mai mult sa te faca geloasa din toateee punctele de vedere

| DiannaGabrielle explică:

Vlaaddd...problema este ca si el a venit dar prea tarziu si a crezut ca eu nu am venit deloc la intalnirecrying