| June_3537 a întrebat:

happySper sa ma puteti ajuta si pe mine.Am sa va spun "povestioara" intai.Sunt la liceu in clasa a9a si pe la inceputul anului, tot se dadea unu la mine, el e tot a9a, dar eu sunt in E si el in B, si nah, tot se baga in seama aiurea, dar eu il igonaram, ma lua cu: cum te cheama? ce faci? si o data nu ma lasa sa trec, sa urc pe scarilaughing. in fine, eu nu si gata! Pe parcursul anului l-am mai vazut ca el are clasa la parter si eu la etaj, dar mereu cand il vedeam imi venea sa zambesc si el se uita asa dulce la minelove struck.in fine, inainte de vacanta de Paste, am stat la poarta cu o colega, si intr-o ora, el cred ca chiulise, oricum, m-am dus la magazin si el era pe drum, cand m-a vazut ca vin s-a pus pe trotuar si ma astepta, ma simteam gen: WOW! in finelaughing. ajung fata in fata cu el, si ma ia: Stii ca acum trebuie sa ma pupi? la care eu: pai? el: eh, fetele dragute asa fac...eu: fie, si nha se apropie de mine si ma calca pe piciorrolling on the floorsi o zis ca emotiile is de vina.deci,fratilor,de atunci parca am inebunit!happymereu cand ne vedeam, ne salutam si nha, chestii de-astea, in fine, acum. dupa vacanta, m-a vazut pe coridor, nimic!straight face. bine, el abia saptamana trecuta o venit la skllaughing. dar totusi!sad. simt ca morrrangry... m-o salutat o data cand eram cu fetele pe hol si cand am iesit afara, o data s-o dat la prietena mea cea mai buna, si ii tot facea cu ochiu la alta si pe mine nu ma baga deloc in seama! angry. Nu stiu ce sa facsad. Mereu cand il vad simt cum mi' se topesc picioarele si inima imi bate tare, nici nu mai mananc ca-lumea, cand am aflat ca i-a cerut idu prietenei mele, am inceput sa plangstraight face. bine, ea nu i' l-o datlaughing, dar totusistraight faceparca is invizibila! me muero de amorsadnu e prima iubire, dar totusi nu stiu ce sa fac. fetele imi zic sa-l bag eu in seama, dar mi-e. teamasadce ar trebui sa fac?big grin

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Cred ca baiatul nu avea intentii serioase cu tine, te gasea draguta pe moment. Acum poate i-a trecut sau poate ca nu, dar parerea mea e ca ar trebui sa te bagi in seama cu el, dar nu foarte insistent, de exemplu cand iesi cu o prietena in curte si il vezi pe hol, saluta-l si daca iti raspunde spune-i "hai afara" sau "nu vii afara?". Daca te va intreba de ce ii poti raspunde nonsalant "fara motiv..." sau "ca sa iei si tu o gura de aer. hai nu mai pune atatea intrebari!laughing".
Sfatul meu e sa fii mai tupeista, nu chiar nesimtita, poarta-te ca si cum ai avea destui prieteni, dar unul in plus nu stricahappy, si nu fii mereu disponibila pentru el, pastreaza o aura de mister, si fa-l sa vrea sa te descopere. Poate vei observa din greseala ca el merge intr-un loc anuma dupa ore, poate intr-un parc, incearca sa mai treci accidental pe acolo, dar nu foarte des!
Incearca sa ii fii mai intai prietena, sa ii stii, macar din vedere si pe prietenii lui, si poate daca te arati interesata de ce ii place si lui, te va observa ca fiind mai interesanta decat restul.
Cat priveste flirtul cu prietena ta, nu te ingrijora, poate a vrut sa te faca geloasa, poate ca ii place de ea, desi nu prea cred... Poate a vrut sa se apropie de tine, dar a ales cea mei nepotrivita cale! Sau poate a vrut sa afle mai multe despre tine, nu neaparat ca i-ar place de ea.

Fii optimista! Pupici!

5 răspunsuri:
| Simplu_2399 a răspuns:

Pai eu asa credc ca trebuie sa faci, baga-l si tu in seama acum... ca asta asteapta. happy

| MMihai a răspuns:

Să te gândești la carte.

| June_3537 explică:

Mihaidavidoglu1954,raspunsul tau ar fi fost folositor daca as fi pus intrebarea:"Dc nu am note bune la scoala?", dar din moment ce nu am pus-o, pentru ca daca stau sa ma gandesc binethinking am note bunehappychiar foarte bune.nu vad semnificatia raspunsului tau,dar nah, sa zicem ca ai dat din greseala pe categoria"DRAGOSTE si sex" si n-ai vazut bine intrebarea, mersi oricum:*

| szergiu a răspuns:

Pai daca tu l`ai ignorat la inceput.e la renuntat la tine.

| Phutui a răspuns:

Mai sunt cazuri in care un baiat incearca sa se apropie, si sa se faca remarcat de o fata prin tratarea cu indiferenta.se preface ca ea nu e acolo, evita sa o bage in seama si socializeaza cu cei din jurul pers respective...si se face remarcat... asa cum ai patit tuhee hee:d poate iti face usor drum catre tine, sa mearga la sigurbig grin