| RapperulLucy a întrebat:

sper sa nu va plictiseasc cu mica mea poveste...
Totul a inceput acum 1 saptamana cand am vazut o fata care imi place de mai mult timp.Nu am reusit sa-i vorbesc pentru ca nu eram sigur daca nu o sa o dau in bara. Dar azi un prieten de al meu, foarte bun, mi-a spus ca acea fata nu ma place, si ca are o parere cam proasta despre mine.
Ea nu m-a cunoscut sa-si faca o parere...si mai stiu ca fetele isi fac parerea, fara a cunoaste mai bine baiatul, sper ca asa este happy.
Imi place mult fata, sa vorbesc cu ea inainte sa-si faca parerea despre mine definitiva... oricum sunt constiend ca daca nu incerc, nu castig...
Voi ce ziceti, merita sa ma duc la ea sa ii vorbesc? Credeti ca merge? Sunt sanse poate sa ma placa, daca ma cunoaste mai bine?

7 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Incercarea moarte nu are asa ca ce mai astepti? du-te la ea...vb cu ea. cere-i nr de tel, id.si dupa toate vor veni de la sine...o sa va cunoasteti si daca u nu esti asa cum crede ea o sa-si schimbe parerea.

| Bubuuuu a răspuns:

Normal ca merita sa ii vorbesti,cum spui si tu "daca nu incerc, nu castig".Nu toate fetele isi fac o parere despre un baiat asa rapid, dupa ce ai vorbit putin, deci nu ai cum sa stii daca te place.Imprieteniti-va.spune glume[majoritatea fetelor le plac astea]. Daca ar fi sa nu te placa, nu dispera, mai sunt multe. mult succes :*:*

| Helpmeeveryday a răspuns:

Buna!
Parerea mea este ca DA, merita sa vorbesti cu ea si NU, nu toate fetele isi fac o parere dinainte de a cunoaste o persoana.
Incearca sa o cuceresti, sa ii vorbesti frumos, sa o ajuti cand are nevoie.
Zic eu ca ar fi sanse destul de mari sa te placa o data ce ii arati ca O PLACI in adevaratul sens al cuvantului.Dar depinde de tine cat de placut te faciwinking

Bafta!

| secsilicioasa a răspuns:

Pai sall in primul rand intreaba si u pe cineva care ii sunt gusturile in materie de baieti si apoi incearca sa fii pe placul ei dar cel mai important e sa fii tu insuti de la inceput! Bafta merita sa incerci!

| AnaMaria_3489 a răspuns:

Buna! DA ar merita sa mergi sa vorbesti cu ea! Incearca sa o faci sa rada sau chestii de genu! Si poate chestia ca nu te place e doar un zvon. Nu trebuie sa iti faci griji doar trebuie sa crezi in tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric.daca o sa vorbesti cu ea,o sa isi schimbe parerea, garantat! Mai ales ca, se pare ca esti un baiat la locul lui! Si eu sunt fata si. obisnuiesc sa mai trag cateodata concluzii pripite referitoare la parerile despre baieti.si in cele din urma ajung la concluzia ca am gresit! Incearca sa vorbesti si nu ai ce pierde! Succes!:*

| RapperulLucy explică:

Mai sunt cateva detalii...ea nu cred ca e o fata care sa-si schimbe parerea asa de usor, si dupa cum o vad eu e cam diferita de celelalte fete happy.O sa incerc si poate poatewinking