| RougeEttiquete a întrebat:

Buna TPU'! Sper sa nu va plictiseasca povestea mea.Deci.eu am fost cu un baiat si ne-am despartit deoarece nu ne mai intelegeam.Si am ramas tot amici. Vorbim pe mess in fiecare zi, ne mai vedem la un suc.

`Acum o luna el mi-a zis ca are o noua prietena.si eu atunci m-am simtit prost, ca si cum el ar fi proprietatea mea si nu ar avea dreptul sa isi faca vreo prietena.Si de atunci lucrurile s-au racit intre noi.pana acum cateva saptamani cand am inceput iar sa vorbim.
`Am mai vorbit noi ce am vorbit, pana acum cateva zile, cand incepe sa zica:buna frumoaso, ce faci draguto si tot felul.Si eu l-am intrebat daca a patit ceva, si l-am rugat sa imi spuna cum o cheama pe prietena lui, si el mi-a zis ca nu vrea sa-mi raspunda.Si i-am zis mai multe nume printre care si numele meu si a zis asta e si dupa aceea a zis ca a glumit
`Tot imi spune ca lui ii e dor de mine si ca vrea sa ne vedem, si ca ne distram impreuna si tot felul.Intrebare mea este:el ma mai place inca?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Şi tu te mulţumeşti doar cu plăcutul? De ce? Relaţia voastră s-a încheiat, acum are altă prietenă căreia probabil îi zice tot "drăguţo, frumoaso" şi alte apelative de-astea dulci ca să impresioneze. Ar trebui să te gândeşti că în momentul de faţă nu sunteţi decât amici, aşa că ar trebui să fii mai indiferentă faţă de el.
Baftă!

8 răspunsuri:
| Plague a răspuns:

Probabil...il poti intreba si afli.

| d3nisa202 a răspuns:

Pai poatesmug Cred ca vroia sa te faca geloasa si ca ''iubita '' lui nu exista smug Intreba-l! Nu ar trebui sa iti fie rusine daca ai mai fost cu el happy Poaate o luati de la inceput si o sa va intelegeti \mai bine:* Bafta:*:*

| Andreea357 a răspuns:

Normal,daca face toate astea insemna ca da toate semnele petrece si uh timp mai mult cu el si pun pariu ca te intreaba daca vrei sa fiti iar impreuna, acum depinde doar de tine... funda? NU AM NICI UNA

| A_7260 a răspuns:

Pe mine nu m-ai plictisit cu povestea ta happy
Parerea mea este ca totusi ar mai putea simtii ceva pentru tine din moment ce iti spune ca ii este dor de tine. Daca intr-adevar vrea sa va vedeti si considera ca va distrati impreuna categoric trebuie sa puna punct relatiei cu acea fata si sa va impacati, asta bineinteles daca vrei si tu si el... dar din moment ce ti-a zis ca vrea sa va vedeti e clar.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta! :*

| alexyszpysz a răspuns:

Crede-ma nici nu cred ca a avut o prietena ca adevarat a zis jy el asa s t faca geloasa stiu din propria experienta si acum se asteapta s ii KAZY IAR IN BRATE dar nu fi fraera si nu ii mai akorda o a 2 a sansa pentru ca pe prima a irosito deja daca chiar il mai iubesti akordai si a 2 sansa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Deci, este clar ca nu aveti o relatie serioasa. Daca a reusit sa te puna pe ganduri, inseamna ca nu e de incredere. Nu mai este clar sa mai discuti cu el. Aratai ca daca a aleso pe fata aia, gata. Tu ii zici ca ai alt prieten. Nu mai este nimic intre voi. El zice asa doar sa nu fi geloasa. Sau isi bate joc de amandoua. Pe la spate iti zice tie complimente, si pe la spate si celeilalte fete. Este clar ca e ceva din moment ce nu vrea sati zica nimic de fata aceea.
Pa, pa.

| Luciii a răspuns:

Pai as zice ca vrea sa te faca geloas cu "iubita lui cea noua" si vrea sa vada daca sta mai mult timp departe de tine si el ar vrea sa va impacati sa vada cat de rpde fugi la elwinking

| stephanionuts a răspuns:

Baiatu incearca la doua poate reuseste