| anonim007_5507 a întrebat:

sper sa nu va plictisesc prea mult ca e cam lunga intrebarea mea. deci am 17 ani si am un iubit de 1 si jumate, ne intelegem foarte bine ma iubeste, il iubesc mi-am inceput si viata sexuala cu el. problema e ca eu mai ma gandesc uneori la un fost iubit. cu fostul am fost impreuna cand aveam vreo 14 ani si am stat o luna cu el, el nu prea imi dadea atentie dar eu chiar am tinut la el apoi ne-am despartit din cauza lui ca mi-a trimis un mesaj ca iubeste pe alta si nu mai poate fi cu mine apoi am mai vb la tel si am afat ca s-a despartit de aia ca s-a dovedit a fi o profitoare, si dupa un an de zile ne-am impacat de data asta am fost impreuna cam 2 luni si ceva si neam desparit deoarece el trebuia sa plece in italia si eu la liceu in oras. anul asata acum vreo luna 2 am mai vb noi putin pe mess si am aflat ca e singur, mi-a trimis insa poze cu niste fete cu care vrea sa se intalneasca cand vine in tara. el a venit intre timp innapoi si nu am reusit sa vb deoarece cand intru eu pe mess iese el si tot asa. nu stiu aseara l-am si visat.as vrea sa ma intalnesc odata cu el sa vad daca mai am sentimente fata de el sau nu, dar stiu ca nu am cum ca nu m-ar lasa actualul iubit si nici nu as vrea fara voia lui ca daca afla nu vreau sa il pierd asa. voi ce credti? ce ar trebui sa fac? sper ca nu v-ati plictisit big grin

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ne plictisești
Tu nu înțelegi un lucru, nu te vrea!
Se "ascunde de tine", este vizibil cu ochiul liber dar tu ești îndrăgostită de el și de aici și reacțiile pe care le ai (gânduri, vise, întrebări, etc.).
Sfatul meu este să-ți iei gândul de la el, nu este ultimul pământean, echilibrează-te emoțional și mergi fără el în viață că ai numai de suferit.
Suferi acum un pic decât tot restul vieții.
Decât o viață cioară mai bine 10 ani porumbel.
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic sa incepi sa-l uiti caci e clar ca nu doreste o relatie de la tine!

Ai un iubit, sunteti de mult impreuna, va iubiti (sper), ai tot ce iti trebuie!

Nu scormoni in rahat ca incepe sa puta!

| Zenithf a răspuns:

Lasa treaba moarta in papusoi. Ce a fost a fost, gandeste-te la prezent si la viitor. Si mai ales, gandeste-te la Dumnezeu. Lui nu-i place ca noi sa facem sex fara promisiuni.
Domnul fie cu tine.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu inteleg de ce te mai gandesti la trecut.asa o sa faci si peste 10-20 de ani etc? ce-a fost a fost.acum esti cu prietenul tau, ai si facut-o cu el... s-ar putea sa nu te alegi cu niciunu din ei pana la urma cu gandirea asta. straight face

| shtephie a răspuns:

Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti!

Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe cei ce ne ignora... pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe cei ce ne iubesc!

Dupa parerea mea, aceste citate ti se potrivesc!
Fostului tau iubit nu ar mai trebui sa-i acorzi nici un fel de importanta! Cred ca e un fel de obsesiept tine! Ai un iubit care te iubeste si din cate ai zis si tu il iubesti, asa ca iubiti-va mult si nu te mai gandi la prostii!
:*

| andrei a răspuns:

Un an juamte si are deja prietena?:O:O:O

eu la un an jumate invatam sa vorbesc

| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Buna.ma numesc evelina. eu cred ca ar trebui sa nu te mai gandesti la fostul tau iubit. daca intr-adevar il placi pe actualul tau iubit mai bine nu te mai gandesti a fostul tau pentru ca iubitul tau ar afla oricum daca mai continui cu asta cred ca s-ar despartii de tine. mai bine concentreaza-te pe relatia ta actuala si lasa trecutul in urma.succes!

| keepa a răspuns:

Hei, daca el te iubeste si te respecta si te accepta asa cum esti nu renunta la el (la iubitul tau) pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu

tipul asta d care esti tu obsedata nu te merita si ti-a demonstrat-o. Daca tu renunti la iubitul tau si acest baiat iti propune sa fiti impreuna si dupa o luna-2 maxim iti da papucii pentru urmatoarea? eu bag mana in foc ca el nu vrea o relatie stabila, vrea doar...pasaricibig grin

si stai linistita in privintza sentimentelor tale pentru el, cu timpul iti trece sunt sigura.eu anul trecut eram foarte indragostita de un vecin(si eram cu iubitule meu de un an) si totusi cand el a plecat(venea doar vara la o bunica de a lui-vecina mea) am inceput sa il uit, am ramas fericita alaturi de iubirika meu, iar anul asta cand l-am revazut nu simteam nimic pentru el decat.respingere

asa ca linisteste-te, concentreaza-te asupra piretenului tau si a scolii, sa ai o preocupare si cu timpul o sa-l uiti:*

| marycool a răspuns:

Eu nu cred ca merita sa renunti l actualul pentru fostul. Daca relatia de acum merge f. f. bine nu vad de ce sa renunti la ea.

Visele nu inseamna realitate!

In plus iti dau un sfat:Unde te simti mai bine cu actualul sau fostul?
E alegerea ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lasa parasea din mana pentru cea de pe gard...

Dar oricum...mai bine incearca sa il eviti si tu. Ochii care nu se vad ...se uita.
Eu asa am renuntat la multi baieti...si acum ma gandesc la ei, dar numai cu simpatie.
Incearca sa te uiti o data cu cea mai mare atentie la el si sa-i gasesti niste defecte fizice sau morale.Incetul cu incetul, cu cat nu te mai uiti la el...si te gandesti ca poate nu e el perfectul pentru viata ta...il vei uita.

Sau daca tu chiar il; iubesti, arata-i ca esti indiferenta...nu-l mai privi, cand e prin preajma ta intoarce-te cu spatele...chestii de-astea.

Sper ca te-am ajutat! Mult succes!

| YoOXoXoBuuBlee a răspuns:

Buna!
Nu mai plictisit,nu-ti fa griji!
Deci el a trecut mai departe,treci si tu!
Adica ati mai fost impreuna,si ce?
N-ai vazut ce profitor,egoist si nesuferit este?
Adica este in Italia si tu in Romania, sunteti imprena si el ce face?
Iti trimite poze cu niste fete care ar vrea sa le puna la pat(scuze de expresie)
Fat-o nu te iubeste.
Tu daca il iubesti incearca sa ti-l scoti din cap cu alti baieti.
Sunt asa multi baieti si sunt convinsa ca tu esti o fata superba si ca ai sa ai lipici!
Deci lasa-l naibii e un nemernic daca nu te vrea! Pentru ca esti superba!
Cauta-ti altul fato!
Succes!kiss
Apropo:noi suntem fete, si trebuie sa le aratam baietilor ca nu suntem ce fufe cred ei ca suntem.(scuze de cuvantul "fufe"). Arata-i ca ai trecut peste daca nu vrei sa pari o lasa.Nu te va ajuta cu nimic daca plangi si suferi dupa el!
Parerea mea asta este!
Pa!

| DenNy_1786 a răspuns:

Nu inteleg un singur lucru, de ce ti-a trimis tie poze cu fetele cu care vrea sa se intalneasca? Nu ar trebui sa te intalnesti cu el, pentru ca poate o sa il pierzi pe actualul tau prieten.Incearca sa il uiti si fi fericita cu prietenul tau!

| Valentin_Ciobotaru_1994 a răspuns:

laughing mai fata... poti sta cu amandoi o perioada, dar in aceasta perioada trebuie sa ii compari pe amandoi laughing si sa alegi care crezi ca este mai bun pentru tine... daca ma intelegi laughing vreau funda laughing rolling on the floor