Pai cred ca ai putea sa mergi pe la el prin clasa pe la anumiti/anumite colegi/colege(eu asa fac cand imi place vreun tip ...si poti sa iti gasesti o prietena buna la el in clasa cu care poate sa mai iesi dupa ore si sa ii zici sa il ia si pe el si chestii.sau daca nu ai pe cine sunt sigura ca daca te va vedea in fiecare zi pe la el prin clasa te va observa sigur si poate chiar se va indragosti de tinebafta:*
Buna:*pai prima oara ar trebui sa te imprietenesti cu baiatul respectiv,in caz ca esti e si mai bine:d,incearca sa ii zambesti cand il vezi,sa te bagi mai mult cu el in seama,sa stai mai mult prin preajma lui,daca de exemplu este colegu tau de clasa ii poti cere un pix,tema la vreo materie s-au sa il pui sa iti arate la nu stiu ce materie ceva ca tu nu ai inteles,sa ii dovedesti ca poate avea incredere in tine,sa ii dai o mana de ajutor daca e sa aiba nevoie,sa ii faci complimente:ce bine iti sta cu culoarea asta,sau ce marfa este bluza,ce frumos miroase parfumu tau, imi place cum iti faci parul etc, facand asa cu siguranta il vei atrage.Bafta:*
Fi naturala.fi doar tu...cauta subiecte comune cu el :*... vbeshte, discuta zambeshste cu el. te v.a plae siiiiigur!
Iti zic eu una si buna da sa incerci . Date cu un luci fa-ti ochi cu rimel si cand il vezi pe coridor uitate intr-un mod placut in ochi lui si zambeste usor asa mi-a facut mie fosta)
1. Daca iti spun ce-am facut eu mori de ras 2. Uite povestea: am pus o colega sa ii spuna ca il plac.El nu spunea nimic, sau spunea ca nu ma place, nu ma cunoaste, ca-s nebuna (poate) XD.intr-o zi m-am saturat (era iarna si ninsese afara) si am pus-o pe aceeasi colega(deoarece au fost colegi de gradinita) sa ii dea numarul meu de telefon da' sa nu-i spuna ca eu am pus-o SI pe seara mi-a dat mesaj, am vb, si a 2 zi eram impr...infine ne-am certat de sute de ori.da' l-am atras pan' la urma XD 3. s-ar putea sa nu mearga si la tine ca la mine...