| Aida55 a întrebat:

Spuneti-mi, va rog, metode prin care sa imi bat joc de un baiat. Sa il fac sa sufere, sa regrete ca m-a cunoscut.

Nu sunt rea, ci doar vreau sa il invat o lectie pe acest "individ".

Din pacate exista si astfel de oameni pe acest pamant si nu stiu decat sa se foloseasca de oameni. Eu nu simt nimic pentru el, dar in tot acest timp m-a facut sa cred ca ma place, spunandu-mi fel si fel de vrajeli, tipice doar baietilor afemeiati.

Pana sa aflu ca el doar m-a folosit ca pe o carpa pentru a-i face lipeala cu cea mai buna prietena a mea. Nici ea nu il place, si s-a folosit de mine doar ca sa il ajut sa o cunoasca mai bine.

Si ca sa puna capat total simpatiei mele pentru el, mi-a propus sa o invit pe prietena mea in oras si sa il invit si pe el ca sa poate el sa o vada, deoarece altfel, la fata aceea nu are sanse.

Urat gest, stiu! Ma gandeam sa ii fac pe plac, sa iesim toti 3 si sa ne batem joc de el, dar nu prea am idei cum.

Astept raspuns! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Te sfătuiesc să nu faci nimic. Cu orice ți-a greșit el, arată-i că ești mai bună de atât. Nu te coborî la nivelul lui. Răzbunarea nu aduce satisfacție. Sau dac-o aduce, e doar una de moment după care începi să te simți nasol. Nu mi-o lua în nume de rău. Nu te supăra pe mine. Îți spun doar cum e, pentru că am trecut prin astea.

20 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Razbunarea este arma...
Trateaza-l cu indiferenta/indiferenta ucide.
Ai incredere in tine si demonstreaza-i ca nu esti doborata de ceea ce ti-a facut el.
Ai sa vezi ca indiferenta ta ii va da de furca.
O zi frumoasa sa aihappy

| Aida55 explică (pentru caramela):

Pana la urma razbunarea sau indiferenta este raspunsul?

| caramela a răspuns (pentru Aida55):

Indiferenta mami... uitasem sa pun acele puncte de suspensie...scuze
O zi frumoasa sa aihappy

| Aida55 explică (pentru caramela):

Parca ai fi mama mea cu acea expresie. laughing Mersi frumos! :*

| neutrino a răspuns:

Imprastie zvonul ca nu este deloc bun la pat, iar prietenul lui este tare grozav!

| Aida55 explică (pentru neutrino):

Grozava idee! Si pe urma lumea o sa ma strige "tarfa", ca m-am culcat cu toti! Clar nu ma cunosti! Nu fac asa ceva! E o ora tarzie, inteleg, dragul meu, neutrino!

| neutrino a răspuns (pentru Aida55):

Pentru o clipa de racorire a sufletului, uneori se merita sa-ti pui chiar lumea in cap! O noapte linistita!

| Aida55 explică (pentru neutrino):

Dar s-ar putea sa nu dureze doar o clipa, ci o perioada foarte lunga! Consecintele sunt multe si mai bine nu m-as risca! Mersi pentru raspuns! O seara buna!

| Burlacu006 a răspuns (pentru Aida55):

Hei daca te iei dupa neutrino sa zici ca nu-i bun la pat iar celalalt e, atunci va parea ca ei te-au f***t.

| Aida55 explică (pentru Burlacu006):

Stiu! Tocmai am si spus asta! De aceea I-am dat un raspuns sarcastic...

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu stiu cati anisori ai, dar nu conteza.
Investeste ceva bani in tine, mergi la coafor, schimba culoarea parului, cumpara o rochita sexi. Oricum, schimbarea ta trebuie sa fie vizibila.Ai grija sa fii vazuta, ca sa vadace a pierdut.
Apoi ii spui sec,, Mihai(sau cum il cheama) te-am iubit ca e nebuna.Tu nu ai stiut sa apreciezi asta.Ba mai mult te-ai folosit de prietena mea. Urat din partea ta.As vrea sa nu mai cauti; ADIO!''
Se pare ca nici prietena ta nu te merita!

Crede-ma ca razbunarea nu are nici un rost!
E mai bine sa creada ca ai gasit pe cineva mai bun decat el.

| Dariusuu a răspuns:

Daa, urât din partea lui ce a făcut. E acel tip de băiat care caută mereu un interes şi pentru asta îi foloseşte pe toţi pentru a ajunge la scopul dorit.

Sfatul meu draga mea.

„Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbună-te, dacă vrei să fii fericit o viață, iartă!"

Şi.

Iartă-ţi duşmani dar nu-i uita cum îi cheamă.

Viaţa e scurtă!

| Aida55 explică (pentru Dariusuu):

Multumesc pentru sfat si mai ales pentru frumoasele citate

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Razbunarea este arma... omului mai putin inteligent.

| Aida55 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Da, am stabilit lucrul asta! laughing Mersi frumos pentru raspuns! Nu trebuie sa pui sare pe rana...

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Aida55):

Din cate am inteles tot el iese in pierdere si ramane fara nimic, deci... Nu are rost sa te pui la mintea tuturor tampitilor.

| Aida55 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Inseamna ca ai inteles ideea!winking Si da, ai dreptate! Nu o sa ma cobor la standardele lui. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios? :/

| Aida55 explică (pentru anonim_4396):

Foarte! big grin P.S. Foarte util raspunsul tau!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Aida55):

Răspunsul meu e la fel de util precum ceea ce vrei să faci :/

Razbunarea arma prostului bun, nu? Si ce ma sfatuiesti sa fac atunci, domnul stie tot?

Nu ti-o iau in nume de rau, stai linistit! Accept cu mare drag diferite pareri si propuneri. Adevarul e ca am scris intrebarea asta cand eram la pamant cu moralul...

Ok, am inteles! Ignoranta e cea mai buna! Nu il fac sa sufere. Roata se va intoarce intr-o zi.

Dar ce fac ca mi-a propus sa ies cu el si cu prietena mea. O sa tot aman pana se lasa pagubas? O sa ii zic intr-un mod sictirit ca n-are sanse cu ea?
...

Si ce vrei sa spui prin "am trecut prin asta?" Ai fost in situatia mea sau in a acelui baiat?

Nu. Am practicat răzbunarea și nu mi-a adus mare satisfacție. Dacă vrei să-mi povestești ce s-a întâmplat, trimite-mi mesaj și încercăm să rezolvăm.

Multumesc mult! Chiar simt nevoie sa ma descarc... sad

Nimic. Te sfătuiesc să nu faci nimic. Cu orice ți-a greșit el, arată-i că ești mai bună de atât. Nu te coborî la nivelul lui. Răzbunarea nu aduce satisfacție. Sau dac-o aduce, e doar una de moment după care începi să te simți nasol. Nu mi-o lua în nume de rău. Nu te supăra pe mine. Îți spun doar cum e, pentru că am trecut prin astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat te va ajuta raspunsul meu dar eu ti-l spun oricum.
Propriile lui greseli il vor pune la pamanat intr-o buna zi. Viata il va lovi ori de cate ori va face aceeasi greseala.
Cel mai important este sa lasi ce a facut in urma, sa iti continui viata linistita, sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat, il yratezi decent. Fii indiferenta cu el dar placuta cu ceilalti, fa-ti un prieten. Cei ca el sunt multi, important este sa nu le mai acorzi sansa sa te cunoasca.
Si nu uita zicala: "cu ce dai cu aia primesti"!
Toate cele bune.

Raspunsul tau imi este mai util decat crezi. Mersi mult pentru sfaturi! big hug o seara buna!

Ma bucur sa citesc asta happy

Si eu ca m-ai ajutat! laughing :*

| 1DeadMemories a răspuns:

Probabil o abordare dura din partea ta il va scutura un pic.Eu i-as spune in fata ca mi-am dat seama de la inceput de intentiile lui si am vrut sa vad pana unde ajunge cu nesimtirea.happy

| Aida55 explică (pentru 1DeadMemories):

Nu vreau sa ii arat ca ma doare. sau ca am fost afectata...

| Skilline2012 a răspuns:

Daca vrei sa-l faci sa-i para rau ca te-a cunoscut atunci tu esti cea umilita. Vrei sa-l faci sa sufere? Arata-i ce a pierdut, fa-l gelos si arata-i ce poti si fara el, fii indiferenta. Mai citeste si tu prin cartiwinking

| Aida55 explică (pentru Skilline2012):

"Mai citeste si tu prin carti " Nu sunt vrajitoare!winking Mersi pentru raspuns!

| Skilline2012 a răspuns (pentru Aida55):

Invitatie la vals - Mihai Drumes

Te invata multe cartile.

| Aida55 explică (pentru Skilline2012):

Mersi pentru recomandare!

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Nu as zice sa-l faci pe acel baiat sa sufere.Ai grija ca roata se intoarce+ ca daca ii faci tu asta poate alti o sa iti bata joc de tine., cum i-a facut acelui baiat.

| Aida55 explică (pentru Sucigan_Razvan_1999):

M-am gandit si la asta si de aceea nu mai vreau sa apelez la prima varianta cu razbunarea...

Dar exista o mare diferenta! Eu nu o sa folosesc niciodata oameni...

| CristinaCtC a răspuns:

Da tare nemultumita de orice raspuns esti. Daca tot esti asa desteapta, gandeste-te si singurica. -.- Nu te mai lua de toti care vor sa te ajute.

| Aida55 explică (pentru CristinaCtC):

Asa imi este caracterul! Multumesc pentru raspuns, dar sa stii ca imi este cam inutil. big grin

| dadine a răspuns:

Nu te chinui singura, uita boul, ca oricum acuma il ai in minte pentru ca te-a ranit. Accepta ce-a facut ca asta este, faptul a fost consumat si nu poti da timpul inapoi, si treci mai departe. Nu are rost sa-ti pierzi timpul, nervii, gandurile pe cineva care nu merita. Macar sper ca ai invatat o lectie din toata aventura asta.

| Aida55 explică (pentru dadine):

Da, am invatat! Sa nu mai fiu asa credula...sad

| BlackStar99 a răspuns:

Haide,du-te,razbunate e cea mai buna idee.Glumeam.De ce cauti razbunare? Nu.rezolvi nimic. Poate dupa ce te razbuni va continua tot asa.Ignoral.Nu merita sa-ti pese de un nimeni.Si nu uita, o inima rece se incalzeste cu un zambet cald. laughing))

| Aida55 explică (pentru BlackStar99):

Da, ai dreptate! "o inima rece se incalzeste cu un zambet cald." Frumos...

| Florinel28 a răspuns:

Inteleg ca tipul ala nu ti-a facut bine dar nici tu nu trebuie neaparat sa te cobori la nivelul lui si sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. Mai bine nu faci nimic, rupi orice legatura cu el si iti demonstrezi tie insuti ca esti o persoana mai buna si mai capabila dacat el.

| Modo2102 a răspuns:

Arata-i ca nu iti pasa, fa-l gelos.✌️

| AlexandraS88 a răspuns:

Am fost exact in aceeasi situatie dar pentru mine acel baiat nu insemna nimic in cazul meu prietena mea era cam incantata de propunerea lui sincer nu ma asteptam la ea...eu pur si simplu nu l am mai bagat in seama si acum intreaba de numarul meulaughing

| 00ioana00 a răspuns:

Combina-te cu prietenul lui cel mai bun si fa-l sa se certe cu el.

| Aida55 explică (pentru 00ioana00):

Ai facut tu asta? Si a mers? laughing)

| 00ioana00 a răspuns:

Nu am fost nevoita... laughing de obicei sunt genul careia nu ii prea pasa, si pana la urma e mai bine pentru mine, dar sigur ar merge laughing

| Aida55 explică (pentru 00ioana00):

Imi place gandirea ta. Mereu sa fii asa!