Nimic. Te sfătuiesc să nu faci nimic. Cu orice ți-a greșit el, arată-i că ești mai bună de atât. Nu te coborî la nivelul lui. Răzbunarea nu aduce satisfacție. Sau dac-o aduce, e doar una de moment după care începi să te simți nasol. Nu mi-o lua în nume de rău. Nu te supăra pe mine. Îți spun doar cum e, pentru că am trecut prin astea.
Buna
Razbunarea este arma...
Trateaza-l cu indiferenta/indiferenta ucide.
Ai incredere in tine si demonstreaza-i ca nu esti doborata de ceea ce ti-a facut el.
Ai sa vezi ca indiferenta ta ii va da de furca.
O zi frumoasa sa ai
Imprastie zvonul ca nu este deloc bun la pat, iar prietenul lui este tare grozav!
Hei daca te iei dupa neutrino sa zici ca nu-i bun la pat iar celalalt e, atunci va parea ca ei te-au f***t.
Stiu! Tocmai am si spus asta! De aceea I-am dat un raspuns sarcastic...
Nu stiu cati anisori ai, dar nu conteza.
Investeste ceva bani in tine, mergi la coafor, schimba culoarea parului, cumpara o rochita sexi. Oricum, schimbarea ta trebuie sa fie vizibila.Ai grija sa fii vazuta, ca sa vadace a pierdut.
Apoi ii spui sec,, Mihai(sau cum il cheama) te-am iubit ca e nebuna.Tu nu ai stiut sa apreciezi asta.Ba mai mult te-ai folosit de prietena mea. Urat din partea ta.As vrea sa nu mai cauti; ADIO!''
Se pare ca nici prietena ta nu te merita!
Crede-ma ca razbunarea nu are nici un rost!
E mai bine sa creada ca ai gasit pe cineva mai bun decat el.
Daa, urât din partea lui ce a făcut. E acel tip de băiat care caută mereu un interes şi pentru asta îi foloseşte pe toţi pentru a ajunge la scopul dorit.
Sfatul meu draga mea.
„Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbună-te, dacă vrei să fii fericit o viață, iartă!"
Şi.
Iartă-ţi duşmani dar nu-i uita cum îi cheamă.
Viaţa e scurtă!
Da, am stabilit lucrul asta! Mersi frumos pentru raspuns! Nu trebuie sa pui sare pe rana...
Din cate am inteles tot el iese in pierdere si ramane fara nimic, deci... Nu are rost sa te pui la mintea tuturor tampitilor.
Inseamna ca ai inteles ideea! Si da, ai dreptate! Nu o sa ma cobor la standardele lui.
Foarte! P.S. Foarte util raspunsul tau!
Răspunsul meu e la fel de util precum ceea ce vrei să faci :/
Razbunarea arma prostului bun, nu? Si ce ma sfatuiesti sa fac atunci, domnul stie tot?
Nu ti-o iau in nume de rau, stai linistit! Accept cu mare drag diferite pareri si propuneri. Adevarul e ca am scris intrebarea asta cand eram la pamant cu moralul...
Ok, am inteles! Ignoranta e cea mai buna! Nu il fac sa sufere. Roata se va intoarce intr-o zi.
Dar ce fac ca mi-a propus sa ies cu el si cu prietena mea. O sa tot aman pana se lasa pagubas? O sa ii zic intr-un mod sictirit ca n-are sanse cu ea?
...
Si ce vrei sa spui prin "am trecut prin asta?" Ai fost in situatia mea sau in a acelui baiat?
Nu. Am practicat răzbunarea și nu mi-a adus mare satisfacție. Dacă vrei să-mi povestești ce s-a întâmplat, trimite-mi mesaj și încercăm să rezolvăm.
Multumesc mult! Chiar simt nevoie sa ma descarc...
Nimic. Te sfătuiesc să nu faci nimic. Cu orice ți-a greșit el, arată-i că ești mai bună de atât. Nu te coborî la nivelul lui. Răzbunarea nu aduce satisfacție. Sau dac-o aduce, e doar una de moment după care începi să te simți nasol. Nu mi-o lua în nume de rău. Nu te supăra pe mine. Îți spun doar cum e, pentru că am trecut prin astea.
Nu stiu cat te va ajuta raspunsul meu dar eu ti-l spun oricum.
Propriile lui greseli il vor pune la pamanat intr-o buna zi. Viata il va lovi ori de cate ori va face aceeasi greseala.
Cel mai important este sa lasi ce a facut in urma, sa iti continui viata linistita, sa te comporti ca si cum nimic nu s-a intamplat, il yratezi decent. Fii indiferenta cu el dar placuta cu ceilalti, fa-ti un prieten. Cei ca el sunt multi, important este sa nu le mai acorzi sansa sa te cunoasca.
Si nu uita zicala: "cu ce dai cu aia primesti"!
Toate cele bune.
Raspunsul tau imi este mai util decat crezi. Mersi mult pentru sfaturi! o seara buna!
Ma bucur sa citesc asta
Si eu ca m-ai ajutat! :*
Probabil o abordare dura din partea ta il va scutura un pic.Eu i-as spune in fata ca mi-am dat seama de la inceput de intentiile lui si am vrut sa vad pana unde ajunge cu nesimtirea.
Nu vreau sa ii arat ca ma doare. sau ca am fost afectata...
Daca vrei sa-l faci sa-i para rau ca te-a cunoscut atunci tu esti cea umilita. Vrei sa-l faci sa sufere? Arata-i ce a pierdut, fa-l gelos si arata-i ce poti si fara el, fii indiferenta. Mai citeste si tu prin carti
"Mai citeste si tu prin carti " Nu sunt vrajitoare! Mersi pentru raspuns!
Invitatie la vals - Mihai Drumes
Te invata multe cartile.
Mersi pentru recomandare!
Nu as zice sa-l faci pe acel baiat sa sufere.Ai grija ca roata se intoarce+ ca daca ii faci tu asta poate alti o sa iti bata joc de tine., cum i-a facut acelui baiat.
M-am gandit si la asta si de aceea nu mai vreau sa apelez la prima varianta cu razbunarea...
Dar exista o mare diferenta! Eu nu o sa folosesc niciodata oameni...
Da tare nemultumita de orice raspuns esti. Daca tot esti asa desteapta, gandeste-te si singurica. -.- Nu te mai lua de toti care vor sa te ajute.
Asa imi este caracterul! Multumesc pentru raspuns, dar sa stii ca imi este cam inutil.
Nu te chinui singura, uita boul, ca oricum acuma il ai in minte pentru ca te-a ranit. Accepta ce-a facut ca asta este, faptul a fost consumat si nu poti da timpul inapoi, si treci mai departe. Nu are rost sa-ti pierzi timpul, nervii, gandurile pe cineva care nu merita. Macar sper ca ai invatat o lectie din toata aventura asta.
Haide,du-te,razbunate e cea mai buna idee.Glumeam.De ce cauti razbunare? Nu.rezolvi nimic. Poate dupa ce te razbuni va continua tot asa.Ignoral.Nu merita sa-ti pese de un nimeni.Si nu uita, o inima rece se incalzeste cu un zambet cald. ))
Da, ai dreptate! "o inima rece se incalzeste cu un zambet cald." Frumos...
Inteleg ca tipul ala nu ti-a facut bine dar nici tu nu trebuie neaparat sa te cobori la nivelul lui si sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. Mai bine nu faci nimic, rupi orice legatura cu el si iti demonstrezi tie insuti ca esti o persoana mai buna si mai capabila dacat el.
Am fost exact in aceeasi situatie dar pentru mine acel baiat nu insemna nimic in cazul meu prietena mea era cam incantata de propunerea lui sincer nu ma asteptam la ea...eu pur si simplu nu l am mai bagat in seama si acum intreaba de numarul meu
Nu am fost nevoita... de obicei sunt genul careia nu ii prea pasa, si pana la urma e mai bine pentru mine, dar sigur ar merge
Heys întreabă: