| Bl0OdY a întrebat:

Srry categoria happy Am o problema. de fapt nu eu, ci prietena mea cea mai buna. Are 12 ani sad. Mi-a spus zilele astea ca a inceput sa se taie cu ciobul. si mi-a aratat semnele pe mana, mi-a mai spus ca si-a bagat acul in vene straight face si mai nou vrea sa se taie cu lama. Habar nu am ce sa-i spun. Cateva sfaturi. Ce sa-i spun? Fara mistouri. Funda

4 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Sunt de acord cu @LaverCristian.
Trebuie dusa urgent pana nu e caftita...
Or spune-o la parinti sa o bata pana ii sar capacele la 12 ani nu gandeste, e adevarat dar nici chiar asa frate...

| LaverCristian a răspuns:

Sa nu-i spui nimica si sa o duci la pshiholog pana nu se sinucine pentru ca a dat de curentu emo fara misto

| Rafadavid a răspuns:

Spune-i: Nu te taia cu lama, nu te taia cu ciobul si nu-ti baga acul in vene. S-ar putea sa mori.

| Chos3nOne a răspuns:

La 12 ani, de abia trebuie sa stie formulele la mate...intr-adevar,pentru unii asta ajuta, dar la 12 ani e pur si simplu pentru atentie, si pentru ca probabil,, crede'' ca viata ei,, sucks'' ca sa zic asa..Doar spune-i sa isi *** bage mintile in cap si aia e.Cel mai probabil nu te va asculta.Pregatese-te pentru asta, dar fii constient ca ai incercat. Daca chiar vrea sa faca asta, las-o..Si o sa vada ea dupa.