| aLinuTTz a întrebat:

Buna TPU sta o fata peste drum. Este de o varsta cu mine doar ca eu sunt in a 6-a iar ea in a-5-a.Dar nu face gesturi din care sa imi pot da seama daca ii place de mine.Ma ajuta sau face alte gesturi bune.Nu stiu sa ii spun daca are iubit si daca vrea sa fim impreuna.As vrea sa-i spun pe un site altul in mod indirect ca mi-e frica ca daca spune nu? Poate o sa zica mai departe si o sa fiu facut de ras! O iubesc dar nu stiu >ia...:::::::sickIn Ciuda Aparentelor E adevarat "Te Iubesc"... Help TPU Plzz

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Eu zic ca si tu si ea la varsta voastra ar trebui sa luati muuulte carti sa cititi sa vedeti ce inseamna viata, sa va creati o cultura generala, sa invatati bine la scoala ca intr-a 8a va asteapta un examen important din viata si poate in liceu sa te preocupe ``dragostea```. Fa-ti temele pustiu...
Habar nu ai ce simti si spui ca o iubestioh go on

| lolylolypops a răspuns:

Dragoste? La varsta asta, hai da-o naibii de treaba! Vedeti-va de jucariile si cartile voastre!
Stiu, asta ar fi reactia multora, dar nu este aici vorba despre dragoste, nu o iubesti doar o placi.Incearca sa-i spui asa sau trimite-i un mesaj si daca zice ca nu ii spui ca ai glumit si ca ai vrut sa vezi cum reactioneaza.Succes!

| SyndicateX a răspuns:

Sunteti mici pentru iubire, vezi-ti tu de scoala si de prieteni la varsta e mai important sa iti faci prieteni decat sa ai o "iubita". Probabil ea nu s-a gandit niciodata pana acum sa aiba prieten si tu iti faci griji daca de place sau nulaughingrolling on the floor prostut mai esti copile laughingrolling on the floor