| roobbby a întrebat:

Buna TPU stau cu o fata de vreo 2 luni si nu ne-am sarutat niciodata mie imi place foarte mult dar nu stiu cum sa fac am emotii etcbig grin daca puteti fi mai expliciti FUNDA:X

Răspuns Câştigător
| Lword a răspuns:

Hey. mi se pare amuzant lucrul asta sincerhee hee. In zilele noastre nu gasesti asa des baieti asa romantici si buni. Ok, revenind la problema ta. Fetele iubesc situatiile romantice. Ce ar fi sa o iei la o plimbare, discutati despre tot felul de lucruri, iar la sfarsit spune-i ca in acest timp ai ajuns sa o iubesti foarte mult si ca nu ai vrea sa renunti la ea. O iei in brate, o privesti in ochi si o saruti, e atat de simplu ^^ Gandeste-te cum se simte ea daca tu ai asa multe emotii, daca nu iei intiativa nu o sa ajunge-ti nici unde iubit - iubita doar asa. Iar ea cu siguranta asteapta sa faci tu primul pas, daca nu gasesti un mod de a-ti stapanii emotiile vei ajunge sa o faci sa creada ac nu o iubesti indeajuns. Bafta!

6 răspunsuri:
| anonim_2364 a răspuns:

Pai ia-o din scurt intreab-o daca sa mai sarutat daca te place cu aevarat si zii fat-o da noi stam asa de 2luni si nu ne -am sarutat sper ca te-am ajutat funda?

| Balmung a răspuns:

Emotiile astea.iau ca se poate de incet. Depinde si de fata cat este de timida. Incepe cu saruturi usuoare pe obrazi si unul scurt pe par. Cu siguranta cel mai bun loc ar fi o sala de cinema, sau un loc unde sa va simtiti in siguranta.Toata ideea la sarutul de pe par e sa-i atingi lobul urechii. E o zona foarte sensibila. De obicei metoda nu da gres, si te vei bucura de un sarut Hooliwoodianhappy Bafta!

| Elena1996 a răspuns:

Cand sunteti singuri, profita de ocazie si gandeste-te ca e ceva normal, astfel trec emotiile Bafta!

| Fanee_2727 a răspuns:

Hmm. eu am primit primul sarut acum 3 zile laughing de la o fata cu 1 an mai mare. Sincer mi-a placut :d Vorbeste cu ea si intreab'o daca te poate "Ajuta"

| AlinaFilip99 a răspuns:

Du-o in parca!

| roobbby explică:

Ms mult big grin Lword si Balmung cele mai bune raspunsuri ar fi bine sa fie si locu 2 si locu 3 da am ales sa ii dau funda lui lwordbig grin