Daca nu vrei sa suferi incontinuare si vrei sa fii fericita, lasa-l. Sigur vei intalni pe cineva care 99.9%, va merita dragostea ta si siigur nu isi va bate joc de sentimentele tale. Cel putin nu cred ca ceea ce traiesti tu cu baiatu asta nu se numeste relatie. si nici "dragoste" ce-l putin din partea lui! Posibil e, sa ii fii permis 1-2 ori faptul ca poate sa umble cu alta in timp ce e cu tine si deja. si-o ia in cap! Cert e... ca suuferii degeaba, iar tu meriti cv mult mai bun!
La ce mai sunteti impreuna daca relatia voastra nu merge? Si cum te iubeste cand prefera sa stea cu alta in prezenta ta? Alegerea iti apartine, dar, din experienta mea, cred ca este mai simplu singura (chiar daca suferi dupa el o perioada) decat sa suferi ca nu poti avea incredere in sentimentele lui. Spor in toate cele bune
Să nu îl ierți de prima dată...că prinde curaj și poate va mai face lucruri din astea
Tratează-l cu indiferență o perioadă.
Sincera sa fiu, eu nu stiu cum de accepti ceea ce-ti face... cum naibii, stii ca s-a dus cu alta, s-a sarutat cu ea, facea cu ea ce iti facea si tie, si tot il primesti inapoi. sa fie sanatos.
iar daca ai acceptat situatia asta, asa va fi mereu
Mai bine te'ai desparti de el.Ce rost are sa aveti o relatie, daca el nu da 2 bani si doar te face sa suferi? Cel mai bine ar fi sa va despartiti si o sa vezi ca o s apara si "printul tau"! Nu se merita sa suferi dupa toti fraierii
Stai fata linistita ca pe tine te foloseste, da meriti, esti si putin prostuta. Cum naiba sa stai cu el stiind ca are pe cineva? Unde iti este respectul si demnitatea? Cred ca nu ai asa ceva scumpa. Trezeste-te, tii capul ala pe umeri degeaba?
KatiMe27 întreabă: