| zuzu605 a întrebat:

stau cu un baiat de 8 luni de zile si mi. a cerut sa fac dragoste cu el eu sunt virgina dar imi este frica ca ma dezvolt dint. o data si vor observa ai meibig grin eu sunt pregatita pot sa fac pasul acesta el are 20 de ani iar eu 17 ani imi puteti spune ce sa fac e adevarat se vede vreo schimbare?

Răspuns Câştigător
| Ch3tGirl a răspuns:

Buna! sa stii ca nu te dezvolti mai repede daca faci sex sau,, dragoste'' cu un baiat ...plus ca (noi femeile putem purta sutien cu burete ca sa nu-ti mai creasca sanii mari daca asta vrei, si la asta te referi )+ ca daca uh te simti pregatita si il iubesti cu adevarat din partea mea puteti sa faceti ce vreti ...si pentru inceput (pentru tine) ati putea sa folositi pozitia misionarului si sa ai o perna sub funduletz ca? (si tine minte sa va protejati cel mai bine e cu durex), si nu uita SA TE SIMTI BN SI SA TE DISTREZI!, noroc ceaw! fundita?:d

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca o faci la 18 ani nu o sa se vada nici o schimbare pentru ca acum e prea devreme sa faci acest pas.

| Lummy a răspuns:

Daca nu esti pregatita nu ar trebui sa o faci. am trecut si eu p'an asta si prietenul meu m-am inteles, oricum nu poate sa faca nimic fara acordul tau...:d

| ana25 a răspuns:

Din puct de vedere fizic nu e nici o schimbare.