Nu ti se pare curios faptul ca nu vrea sa se afiseze cu tine? Ori e prea rusinos, ori.
Daca o sa spui ca sunteti prieteni (cam asa ar trebui sa va spuneti deocamdata) colegii o sa rada iti garantez dar ei rad de ciuda ca nu au fost in locul tau si asta iti spun sigur apoi va trebui sa stai mai mult pe langa el o fi timid si va pierde mult din asta (cum am oatit eu) dar daca stai cu el o sa-si dea drumul si apoi o sa va puteti numi iubiti noroc
E cam ciudat ca nu vrea sa se afle ca sunteti impreuna, nu vrea sa se afiseze cu tine. De ce? De ce atata mister? Pe cine ar deranja faptul ca voi doi formati un cuplu. Poi draga mea... ceea ce aveti voi deocamdata nu se poate numi relatie... Parca ne povestesti de un baiat pe care-l cunosti din vedere (deoarece doar va salutati, si va zambiti), nu de partenerul tau.
Svettyk aici nu se poate vorbi de iubire INCA...deoarece ei numa-si zambesc) Ca sa ajungi sa iubesti...trebuie sa se intample mai multe lucruri intre doi oameni.
Nu e nimic rau in ceea ca voi doi va iubiti, asa ca mergi la el si explica-i cum stau lucrurile, daca te iubeste cu adevarat vei vedea ca va fi de acord...succese...