| adina_6125 a întrebat:

Buna TPU:*stau cu un baiat si el e foarte timid. cel mai bun prieten al meu e varu lui. nimeni nu stie ca suntem impreuna in afara de prietena mea cea mai buna si varul lui. toti stiu ca stau cu cineva dar nimeni nu stie cu cine. el la scoala ma saluta, imi zambeste si atat. chiar as vrea sa nu mai tinem secret pentru ca eu cred ca atunci se va purta mai frumos cu mine. nici macar nu m-a tinut de mana, nu m-a luat in brate nu m-a sarutat...nimic. ma simt data la o parte. i-am spus c simt si a zis ca nu poate sa faca nimic pentru ca atuncea toti o sasi dea seama. stiu ca o sa comenteze toti si o sa fie greu la inceput dar vreau sa se termine cu asta si sa putem sa ne purtam normal ca o fata si un baiat care sunt impreuna.nici eu nu prea vreau sa se afle. CE SA FAC, de iesit nu prea avem cand pentru ca el are antrenament arpoape in fiecare zi. daca o sa sunem si el no sa faca primul pas cum sa actionez.stiu ca e timid si cam as vrea sa fac eu primul pas, nu sa atept pana o sa ne despartim, dar nu stiu cum si cand daca ati putea sa imi povestiti ceva de genu: cand il vezi mergi la el povestiti etc. Fundita:XXX

3 răspunsuri:
| adDe_9101 a răspuns:

Hei...totul depinde de tine, trebuie sa'l iei odata deoparte si sa vb sa'i spui ca vrei sa iti arate mai multa afectiune.sti intrebarea moarte nu are, trebuie sa faceti ceva nu sa va purtati ca doi straini...

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna;*
Eu spun sa pui piciorul in prag.
Asta imi da de gandit. poate ii e rusine cu tine.sau poate se teme de reactsia prietenilor lui.;-?
Vorbeste cu el si spune'i ce te ingrijoreaza.si apoi pune'l sa iti spuna parerea despre relatia voastra.si de ce vrea sa o tine ascunsa.

Sper sa se rezolve tot
tc te pup:*

| Catiii a răspuns:

Deci parerea mea ea ca, ori afla toata lumea ( ca sa te ia in brate, sa va sarutati etc. ) ori va despartiti.

Asta e adevarul, chiar daca nu e prea convenabil :d.
Spune-i asta. daca intr-adevar te iubeste o sa inteleaga si o sa te ia de mana. etc happy.

Sau. am vazut ca nu prea vrei sa vorbesti cu el despre asta.
deci ai putea. odata cand va intalniti. sa-l iei usor de mana de fiecare data. si de fiecare data cat mai mult. e simplu. :*

Si ti-am zis, daca nu vrea. ar fi mai bine sa intrerupeti relatia, pentru ca doar se pierde timpul, adica e la fel ca si cand sunteti prieteni happy.

oricum, bafta :*!