Halele maica sfanta, in camin SEXUL este ceva perfect normal, studentia inseamna strabatut toate cearsafurile caminului, betii in camin, petreceri, invatat pentru sesiune, o perioada cu care te intalnesti odata in viata profita de ea. Acum sa revenim la intrebare, baiatul vazand ca tu esti o studenta nepetrecareata, studioasa sa se mentina la buget si sa ia bursa, te-a invitat la el in camera SA INVETI, dar tu nici nu ai primit bine invitatia si deja ti-a sarit cuvantul sex in minte, tipic feminin, eu cred ca tu esti disperata sa faci sex cu el din moment ce ti-ai facut o astfel de iluzie si iti si doresti, asa imi doresc sa se intample urmatorul lucru, tu sa mergi in camera la el gandindu-te la sex, (nici vorba de invatat) si baiatul chiar sa vrea sa studieze cu tine si tu sa fierbi in tine ca tu faceti sex si sa iti iei TEAPA, jajajjajaja
Si una. Si alta. Sau o formulare mult mai corecta si exacta s-ar putea exprima printrun singur cuvant si anume : ambele.
Eu daca sunt prietenos de exemplu, sar si-mi place si ajut nu inseamna ca intr-un caz asemanator invit o fata la sex. Doar nu o abuza de tine, sa fim seriosi! Daca sta singur si ai nevoie de liniste, camera lui ti-o poate oferi. O fi si o posibila invitatie de a dormi cu el daca nu exista decat un singur pat. Aia da... Da' nu inseamna ca profita de tine, poate se simte singur! Sau poate ca nu, poate e un profitor. Depinde.
Pai e foarte frumos ca se poarta asa cu tine și restul...eu cred ca nu e o invitație la sex pentru ca dacă era se puta alt fel...se dădea la tine și îți bătea apropouri... El doar s.a arata un tip de treaba și un gentleman ca a zis ca poți învața și dormii la el. Dacă spui ca ii place ca poate vrăbii cu tine și poate ca vrea doar în prieten/a cu care sa vorbeasca și cu care sa se înțeleagă. Poate greșesc dar eu nu cred ca vrea sa face ți sex având în vedere ca abia v.ați împrietenit.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: