anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU

Stie cineva cum sunt Barbatii Afganistani?!

Am un prost care se tot tine dupa mine ma dispera si chiar la mine in clasa s-a nimerit.
Mereu e dupa Fusta mea e turbat ori ce femeie ii cade e buna, frumoasa, desteapta, atragatoare numai buna de o relatie dupa care si eu sunt buna printre. Nu il mai suport am spus ca am iubit sa ma lase si nu functioneaza nu ma ajuta cu nimic.
Nu stie de gluma daca fac o gluma devine agresiv, ma cert cu el il fac de cacao si tot nu ma ajuta nu stiu cum sa scap de EL. Nu are respect si nu stie sa se comporte cu o femeie simt ca ma sufoca e turbat dupa mine si nu il suport nu vreau o relatie cu EL. E un Om insuportabil nu as putea sta nici 10 minute cu el intr-o Relatie.
Nu ii suport nici caracterul nici comportamentul etc. Am una invelita in clasa si aia e din Kurdistan si ii tine apararea si tine cu el nu stie proasta nimic nu tinut lumanare cand ne-am certat si l-am dat dracu dar se baga in seama si ma provoaca si mai tare. Mor cu bou asta sad
Nu mai pot sa il vad in ochi imi este greata cand il vad. Am spus ca nu vreau o relatie cu el si ca nu e genul meu e turbat intr-o zii m-a impins intr-o cabina de la WC si l-am lovit la Oua si am fugit la ora de Germana. sad Are 7 ani in Germania si nu se uita nici una la el nu poti sta cu el sub acelasi acoperis.
Si cred ca e turbat asa pare. Cand ma cert cu el vorbeste de mine urat si se da la Alta numai Femeie sa fie.

Răspuns Câştigător
| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să vorbești cu dirigintele clasei. E obligat să te ajute.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ameninta-l cu Politia si daca nu-ti da pace, mergi fi depune plangere de harasare la politie!

| mihai69 a răspuns:

Pune niște „rackeți" să „discute amical" cu el...

| Shophia18 a răspuns:

Intr-o zi sorry

| Shophia18 a răspuns:

Am zis la Directoare a spus sa ii zic sa termine. Ca ea nu are ce sa faca

| SG1995 a răspuns (pentru Shophia18):

Plangere penala, ceea ce face se cheama hartuire.

| Shophia18 a răspuns:

M-am gandit sa merg la Politie! Dar fac mai rau.
Nu poate sa traga de mine daca nu vreau!

| Apathy666 a răspuns:

Depune plangere la diriginte