| KristenRichardson a întrebat:

Ştiţi am o problemă.De aproape un an îmi place de un băiat.Îmi place e puţin spus,mor după el.Dar nu mă bagă în seamă.Avem aceleaşi interese. Uneori comunicăm fără nici-o problemă dar în majoritatea timpului nu mă bagă în seamă.Aş vrea măcar să-l uit, dar nu pot să mi-l scot din minte.Nuştiu dacă el simte acelaş lucru pentru mine.Cum să-i spun că-l plac sau măcar să-l abordez?

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Mai uşor ar fi să-i spui ce simţi pentru el, decât să-ţi impui din prima să îl uiţi.
Măcar aşa ştii că ai încercat.
Dacă suneţi în aceeaşi şcoală, poţi merge într-o pauză să-l rogi ca la sfârşitul orelor sau într-o altă pauză să vă întâlniţi undeva fiindcă ai să-i spui ceva.
Atunci îi spui ceea ce simţi pentru el cu, cuvintele tale. Nu are de ce să-ţi fie frică şi nici nu trebuie să îţi faci griji. Nu e nicio ruşine să îţi placă de cineva, dimpotrivă.
Spune-i că-l placi de mult timp.
Atunci vei vedea şi ce simte el pentru tine.
Dacă nu simte nimic, asta este. Mergi mai departe. Însă dacă nu încerci, nu ai de unde să ştii ce simte el pentru tine.
Baftă!

4 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Oare de ce nu te baga in seama? Nu-i cumva cu altcineva? Nu poti face niste cercetari mai intai singura si apoi direct la sursa. Eu sunt o tipa mai directa; are vreun rost sa te tot chinuiesti si sa astepti, daca nu va fi nimic? De ce iti opresti toate sansele de a cunoaste oameni speciali care sunt super incantati sa te aiba in apropiere? Intreaba-l direct cum sta treaba, apoi lasa-l si gaseste pe cineva care te apreciaza si pentru care ai insemnatatea unui diamant. De ce sa fii o tindichea fara valoare pentru A, cand pentru B esti "intreaga lume"! Numai bine!

| KristenRichardson explică (pentru Caro34):

El nu este împreună cu nimeni. Sîntem în aceeaşi şcoala dar nu găsesc momentul potrivit să-i spun.Nu poţi să-mi spui tu cum s-o fac şi unde?

| Xpressurself a răspuns:

Daca ai intelege ca cel mai simplu e si cel mai bine...
spune-i ce simti, pur si simplu. si ai sa vezi ce va iesi.
cauta-ti niste prietene cu care sa iesiti in oras imbtacata frumos, sexy si ai sa vezi ca se uita multi baieti dupa tine. de altfel o plimbare in parc poti face si singura.
cui pe cui se scoate, inteleata vorba din popor.

| girlpoisson555 a răspuns:

Vrei să îl uiți sau să te bagi în seamă cu el? happy