anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti baiatul ala de 15 ani nu a vrut sa fie cu mine dar mno faza e urm : da ma okey. nu 0 vrut sa fie cu mine. dar dc. dreq cand ieseam afara pe usa se uita la mine? dc cand i-am zis la 0 fata ca m0 intrebat cu cine am dansat si am zis ca am dansat numai cu un baiat so uitat urat?! si cand m-am dus cu 0 fata sa se schimbe el era sus si s-a uitat dupa mine! adica wtf?! Funda :X

Răspuns Câştigător
| PoUfOuLeTe a răspuns:

Poate ii place de tine,dar nu vrea sa recunoasca.O alta varianta ar fi aceea ca vazand ca nu iti mai pasa de el,ca l-ai uitat asa de repede, de asta se uita dupa tine, te intreaba cu cine dansezi.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru PoUfOuLeTe):

Eu am inv. sa nu ma doara cand sunt refuzata si sa uit repede. happy

5 răspunsuri:
| bonbonik a răspuns:

Poate te place dar nu a vrut s.o recunoasca ...INTREBSRE: cand ti.a spus ca nu vrea sa fie cu tine s.a uitat in ochii tai s.au nu? Daca s.a uitat inseamna k nu te place dar daca nu s.a uitat la tine si s.a uitat in alta directie inseamna k chiar te place poate o fi mai timid tipu. mai lasa niste detalii sau pune intrebarea de data trecuta de pe TPU cand ai mai postat despre baiatul asta poate unii nu iti stiu povestea.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru bonbonik):

Pai noi ne stim de 2 ani si el era asa mai timid inainte si mno ne intelegeam foarte bine petreceam mult timp impreuna dar acum el e a 9 a si a devenit si mai indraznet un pic dar tot timid si nu mai vb aproape deloc

| ToxicBubless a răspuns:

Poate nu e inca pregatit de o relatie cu tine.pot fi mai multe motive.
P.s.:Nu mai scrie in halul alahee hee si nu mai vb urat:*[mic sfat macar pe site.[

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru ToxicBubless):

Scuze. dar l-am scris la 0 fata si l-am copiat ca sa nu il mai scriu o data. Sorry sad