anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti baiatul ala de 15 ani nu a vrut sa fie cu mine dar mno faza e urmatoarea : da ma oke nu a vrut sa fie cu mine. dar de ce. cand ieseam afara pe usa se uita la mine? de ce cand i-am zis la o fata ca m-a intrebat cu cine am dansat si am zis ca am dansat numai cu un baiat s-o uitat urat?! si cand m-am dus cu o fata sa se schimbe el era sus si s-a uitat dupa mine! adica wtf?! Funda :X

Răspuns Câştigător
| biscuiteletau a răspuns:

Da.stiu nici eu nu inteleg chestia asta si mie mi se intampla asta acum si nu stiu ce sa fac.adica la scoala se uita dupa mine si in statia de trolebuz( k el sta in statie iar eu trec mai departe) si pe mess ma injura si chestii din astea dar odata am vorbit cu el prin status si mie mi se blocase calculatorul si am vb pe IM cu "cf bobocel?" si nu inteleg nimic.cred ca doar ar trebui sa asteptam si + el e cam cel mai frumos baiat din scoala si toate fetele sunt in limba dupa el si la scoala el nu poate sa faca nimic ca aleas cu ochii dupa el nonsto***r odata a incercat sa ma sarute ca nu era nimeni pe coridor decat camerele de luat vederiangry dar na ce se poate intmpla app imi dai si mie id tau sa mai vb si sa ne dam sfaturi reciproc si poate cu 2 iese bine big grinlove struck

1 răspuns:
| DanyelFSN1 a răspuns:

Te iubeste, dar nu stie cum sati spune.In locul lui Ti-as spune imdediat. Poate e si el timid, lasa-l un timp va face el primul pas.