O draga mea, deci e clar ca inca mai tine la tine.In momentul de fata sunt exact in asa situatie.Desi avind prieten de 1 an si ceva,fostul ma cauta, doar ca eu nu mai simt nimic pentru el...
Din cite am inteles din povestioara ta, tu ai fost cea tradata de el pentru o prietena de a ta.Deci in cazul in care tu ai fost parasita,incearca din rasputeri sa te tii tare,pe pozitie,chiar daca-l mai iubesti sa nu-i arati defel acest lucru,incearca in prezenta lui sa fii cit mai sexy imbracata,parul sa-ti stea bine,nu ar strica sa fii si pe niste tocuri,te sfatui eu ca merge! Deci fostul meu,dupa ce m-a parasit se intilnea cu o vecina de-a mea,si eu nestiind cind vine la ea,citeodata eram si putin ciufulita parul strins intr-un coc,niste slapi,o pereche de sorti,imi atragea atentia dar nu intr-atit -(Ohooo!)Si deci si pe mine ma sfatuit careva,si intr-o seara fiind in ipostaza care ti-am zis-o mai devreme o rochita scurta, pantofiori, gene false.Eram deci super,a ramas cu gura cascata,toata seara la acea petrecere se tinea dupa mine,ma invita la dans,s-a dat linga mine si mi-a inceput povesti de amor ca bla-bla-bla,ca e singur,deci ma ruga sa fim din nou impreuna,ca prea tirziu si-a dat seama cit valorez.I-am dat doar o singura speranta mica ca sa-l mai provoc un pic, a doua zi a gasit nr meu de la careva, si a inceput cu invitatii la o cafea...Desigur refuz, lasa-l sa mai incerce, sa vada ca nu mai sunt cea care eram.Deci bafta draga mea,fa sa-i arda inima in el cind te vede, chiar daca ve-ti fi sau nu ve-ti mai fi impreuna, sa-i para rau pentru ca nu a stiut sa te pretuiasca la timpul potrivit!
Pai cred ca inca te mai place daca tot se poarta asa sau poate vrea sa gaseasca un motiv sa se desparta de iubita lui, daca vrei sa te lase inpace spune-i ca nu vrei dacat sa fiti prieteni si atat sau daca vrei sa fi cu el...