| XoOoX a întrebat:

Stiti ca v-am mai povestit de acel baiat kiss pe care il plac? Ei bine am aflat mess-ul lui si facebook-ul.Ce sa fac? As vrea sa i dau add pe ambele. Dar imi este frica ca poate atunci va crede ceva rau despre mine. Gen " Alta care imi da add.-.-" " sau " Ce tupeu are sa imi dea add. ". Dar nu prea cred ca va reactiona asa de rau.Nu e asa de nesimtit.In fine. Am mai auzit alte lucruri despre el prin scoala.Ca ar vrea el sa imi dea add mie dar ii este rusine. >:". Totusi nu cred. Ce sa fac? In ultimul timp nu am mai vorbit cu el de loc...de cand sa despatit de iubita lui... Uneori, cand ne intalnim afara imi face cu ochiul si se uita la mine si se >inroseste:". Sa astept sa imi dea el add sau eu lui?:-Xkiss Pwp TPU.

Răspuns Câştigător
| Laviniargint96 a răspuns:

Buna! cel mai bine ar fi sa ii dau tu add, numai astepta cred ca lui ii este rusine, dupa cum zici ca iti face si cu ochiul si se uita la tine e clar ca ii placi, hai fa tu primul pas fi indrazneata, nu de descuraja. Poate pot sa te mai sfatuiesc lasa-mi un id daca vrei si mai vorbim :-) sa vedem cum facem sa il cuceresti pe baiatul asta :* bafta oricum.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| WildDream a răspuns:

Da-i add pe facebook si incearca sa vorbesti acolo cu el. Daca vede ca ai putea fi interesata poate isi face curaj si iti cere id-ul sau numarul de telefon. Incearca ca nu ai nimic de pierdut. Insa te sfatuiesc sa nu pari disperata sau sa il iei de la inceput cu cuvinte de gen iubire, relatie si chestii din astea. Acorda un timp sa il cunosti si sa te cunosca si pe urma vedeti daca va potriviti sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| KitKat15 a răspuns:

Da-i add cat mai repede cu putinta! laughing Nu lasa sa se duca aceste reactii cand va vedeti. Dai add, indiferent de situatie. Succes! :*

| rebeladepeblog a răspuns:

Buna,daca chiar iti place de el nu astepta sa face el primul pas! fi intrazneata...dai tu add, adica poatelui i-a fost rusine... funda?