anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU stiti faza de mai devreme cu intalnire cu cineva nu? Acum sunt cu acel baiat si nu prea imi place cand imi zice da bine pa straight face hai sa fim serios i-am zis sigur ma place si el dastraight face si a vb cu o prietena de-a mea si nu prea sunt sigura daca tine sau nu la mine Prima data cand m-am intalnit a fost cam aiurea m-au vazut ai mei aproape toti in afara de tata parca il plimbam ca nu stiu ce si ma simt aiurea acumcrying Dupa ceva timp Inca eram afara cu el am inceput sa vorbim si am zis vreau o imbratisare si cand l-am imbratisat ii batea tare inima :X:Xlove struck dar acum nu stiu ce sa mai zic parca ma face sa sufar Simpt ca nu prea tine la mine Si parca ar vrea sa scape de minecrying Nu mai stiu ce sa zic help pliz me dau funda sad Fara faze cu hahaha hihi sau la varsta ta iti trebuie prietenstraight face

1 răspuns:
| Danutza27 a răspuns:

Pai stai draga as ca nu vad nicaieri citi ani ai, poate ai omis poate esti prin clasa a 1 a ca si eu in a 2 a ma indragostisem de portar dar dupa 2 pe circa luate de la mama m-am lecuit, poate ajuta si la tine, Am uitat sa-ti recomand mai pune mina si citeste ca nu patesti nimic esti jalnica la exprimare nu te supara pe mine