| Crissta98 a întrebat:

Stiu ca acesta este un site de intrebari, dar eu am venit cu o afirmatie, un raspuns.
O gramada de intrebari sunt legate de posibilitatea existentei unei relatii intre o fata sub 15 si un barbat de peste 20.
Majoritatea spun ca nu e posibil si ca se va destrama totul, asta fiind inevitabil deoarece el vrea sa o foloseasca.
Intrebarea mea este "De ce? ", de ce lumea crede asta?
Mama mea si tatal meu s-au cunoscut cand ea avea 15 ani si el 30, au stat 4 ani impreuna dupa care s-au casatorit, si stau impreuna de 20 de ani, eu si inca doua surori fiind rodul iubiri lor.
De ce astazi vi se pare ceva imposibil, ba chiar de poveste o relatie intre doua persoane departate ca varsta?
De ce descurajati cele mai frumoase relatii?

Răspuns Câştigător
| Radu284 a răspuns:

Majoritatea oamenilor, in general, sunt ca niste oi Regurgiteaza aceleasi lucruri pe care le aud de la altii, fara a le trece prin filtrul gandirii lor. Pentru ei, fetitele de 15 nisori nu sunt mai inteligente sau mai mature decat cele de gradinita, iar toti barbatii peste 20 ani sunt niste pedofili nenorociti care vor fetite de 15 anisori pentru ca nu isi pot gasi femei de varsta lor. Aceeasi retorica imbecila. Nu prea ai ce sa faci, dar nici nu trebuie sa te intereseze parerea lor.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

A fost odata ca-n povesti, iar povestile nu mai exista.

| stark47 a răspuns:

Inainte de toate, parinti nostri au trait in timpuri foarte foarte diferite de cele de acum.
in ziua de azi lumea e mult mai cruda si perversa.
mai inainte am raspuns la o intrebare de genu, nu am zis niciodata ca nu e imposibil insa din experienta proprie iti pot spune ca la 15 ani gandesti intr-un fel si la 20 in altul, asa ca e foarte posibil ca baitul care iti placea la 15 ani la 20 sa nu te mai atraga.eu iti spun pentru ca mi s-a intamplat ca pentru cineva cu 4 ani mai mica decat mine sa fie luna si soarele din viata ei ca peste 3 ani si jumatate sa devin aproape strain.intelegi tu? lumea se schimba, se adapteaza modului de viata de acum.
eu iti pot spune ca am avut si eu candva o viziune asupra relatiilor mult mai diferita decat cea pe care o am acum insa dupa atatea si atatea esecuri, m-am inrait, m-am distantat de ideologia care o aveam si fara sa vreau am adoptat o alta care evident nu mai e la fel de "roza" ca si cea de la 15 ani.

| ElenaSA a răspuns:

Nu este imposibil, dar este o situatie rar intalnita. Este vorba despre generatii diferite.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai sa fim seriosi, tu compari ce se intampla azi cu ce se intampla acum 20 ani? pai atunci tinerii aveau o alta educatie, un alt bun simt... cauta tu acuma barbati de 20 ani care vor o relatie inocenta cu o pustoaica naiva de 15 ani.

| c0nstant1n a răspuns:

Pe scurt: asa e obiceiul civilizatiei "vestice". Nu e ceva batut in cuie dar e ceva de care trebuie sa ti cont si pregatit sa inoti impotriva curentului.

Pe lung:
Scoala sistematizeaza gandirea ca femeia trebuie sa fie cu doi ani mai mica ca barbatul.

Asa sunt obiceiurile acestui deceniu, si sunt compulsatorii, pentru ca statul sanctioneaza penal sexul cu un minor sub 15 ani pentru ca se doresc cupluri de "femei independente" si "barbati frustrati", pentru controlul populatiei de catre corporatii.

In trecut (acum 150 de ani) puteai sa iti iei orice fata de cand incepea sa aiba menstruatie daca ii arata-i tatalui ei ca vroiai copii cu ea (deci ea de la 13~15 ani chiar si tu char si 40).

Acum doar in mahalalele tziganilor care nu sunt sistematizati de scoala se mai intampla asta (ar fi interesant sa compari rata "divorturilor" la ei cu cea a lumii vestice).

Societatea este un cumul de erori ale barbatilor in favoarea libertatii femeilor si din generatie in generatie povara e mai greu de dus.

13 ani e longevitatea medie a casniciilor in Romania si rata divorturilor probabil ca e tot 50% ca la Americani. Asta din ce am citit si auzit la radio.

In esenta, ca barbat nu poti instaura ordinea fara sa iubesti, si degeaba iubesti daca femeia nu accepta ordinea ta inainte sa iubesti.
Cand femeia are aceeasi varsta cu barbatul si e si tinuta in "scoala", e mai greu s-o convingi sa te asculte, decat cand e cu 15 ani mai mica ca tine si o diploma care sa ii inspire incredere, mai ales ca aceasta civilizatie face atat tam-tam din concepte precum "libertate".