anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU stiu ca acesta nu este un site gen matrimoniale dar sunt satul de fetele pe care tot le intalnesc nimic genul meu asa ca fac un mini anunt laughing
Am 15 ani sunt din Bucuresti sector 3 (nu divulg mai multe informatii din motive personale) am un iq un pic mai mult decat media normala, nu sunt obsedat de sex, nu am vicii, a da si nu sunt violent chiar daca am un fizic dezvoltat. Ma numesc Teo (baiat daca nu va da-ti seama) un tip normal ma consider eu. Subiectu este ca vreau sa cunosc o fata draguta inteligenta dar nu de ex sa aiba 10 pe linie la materii nu tocilara poti fi inteligenta si cu 5-6-7 totul depinde de nivelul la care porti o conversatie cu cineva si nu gen sa rada la fiecare 3 secunde sau sa aiba iesiri ciudate etc. NU vreau sa cunosc nici o fata care este incurcata cu vreo banda de cartier, se drogheaza (din punct de vedere al tuturor drogurilor mai putin tigarile normale), este in limbaj popular,, tarfa, curva" sa umble cu 2 deodata sau sa aiba anturaje dubioase, probleme cu legea etc. Daca sunte-ti ok lasati un coment si vb...

Răspuns Câştigător
| AndySchleck a răspuns:

Cred ca ai uitat urmatoarele : Sa aiba 4 milioane de euro in cont, Mansion la Ibitza, top model 90-60-90... Get a Life! Daca nu esti in stare sa iti faci o prietena si apelezi la TPU ai o problema grava... Mai iesi din casa si nu sta non stop cu ochii in display

| PlayTheGame a răspuns (pentru AndySchleck):

Ok sa ai tu parte toata viata de ce fete vad eu in fiecare zi

| AndySchleck a răspuns (pentru PlayTheGame):

Adica? nu poti sa imi spui ca toate fetele din viata ta sunt oribile,in primul rand eu nu consider nici o femeie frumoasa chiar daca e top model,o consider doar atragatoare sau sexy... Pentru a considera o femeie frumoasa trebuie sa ajung sa o cunosc suficient de mult sa i descopar si interiorul, atat fetele cat si baieti sunt ca un mar, degeaba e frumos pe dinafara daca dupa ce ajungi sa musti din el observi ca e stricat si iti lasa un gust amar.

| PlayTheGame a răspuns (pentru AndySchleck):

Da frate ok am priceput dar merita sa incerc si varianta asta, ca toate fetele din viata mea sunt... ca sa nu ma repet cel putin nu imi plac fetele care: nu stiu cum sa iti spun rad asa in continu dar daca le intrebi de ce zic ca,, nu stiu'' sau sunt retardate in sensu mama ne-am sarutat azi de ex sunt cu una si ea trebuie nea aparat sa faca poze la minut ca sa puna pe facebook e o chestie enervanta in ciuda faptului ca eu nu suport fb sau nu inteleg eu unu dc fetele au par intre sani 2 din 10 fete au sau dc nu se epileaza pe maini daca ai o pilozitate excesiva si alte din astea ori frate ai dantura nu stiu cum deformata si iti curg balele pe afara de aia sa inventat aparatu dentar sau un consult la dentist ori in pl mea i-ai jegu de sub unghii nu stai la tara stai in Bucuresti macar respectati propia persoana, am N exemple asa ca o las moarta... mai astept pana imi pica,, o mana de carti bune'' ma gandeam sa ma duc la un sport ceva poate intalnesc si alte fete da vezi in ciuda horoscopului de la leu eu sunt contrar ceea ce spune acolo mersi de raspuns oricum

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat