| Sebyyyyyyyyyy a întrebat:

stiu ca am mai pus o intrebare de genul asta dar in fine, o fata mi-a dat papucii ..si nu stiu de ce...mi-a spus ca nu are nevoie de un iubit ca nimeni nu o intelege ca etc. dar am spus c-o inteleg ca o iubesc in fine nu pot sa o scot din minte pentru ca chiar o iubesc ma gandesc non stop la ea mai ales la momentele cele mai frumoase de exemplu primul sarut ...cand eu o sarutam si ea zambea etc. sad off sunt foarte suparat crying

2 răspunsuri:
| B3b3Bo55 a răspuns:

Prietene nu trebuie sa-i spui k o intelegi trebuie sa-i arati ca o intelegi si k o iubesti thinking si p*m poate fi doar un pretext chestia asta thinking poate nu mai vrea sa fie cu tine si thinking si'a gasit motiv ..cati ani are? confused

| Posedata a răspuns:

Sunt fata si stiu cum e mi se intampl si mie deseori sa fac faze cum a facut si prietena ta.Eu zic sa nu insisti adr sa mai incerci sa ii vorbesti.Impresioneaz-o spune-i ca nu poti uit clipele minunate petrecute aleturi de ea, sarut-o cum nai mai sarutato niciodata, fai un cadou semnificativ. Poate va impacati.Mult noroc in relatie:d