Buna:*.
Problema sta in felul urmator. El intelege faptul ca tu nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala. El nefiind virigin "poftele trupesti" sa le zic asa il macina intr-un fel. el nu poate rezista, si mai ales ca este baiat.In legatura cu sexul oral daca nu tia cerut sau nu tia propus niciodata e clar si foarte evident ca te iubeste enorm si te respecta. El renunta la acele multe lucruri pentru a sta cu tine.Iti vorbeste frumos ziceai ca nu te-a fortat niciodata sa te culci cu el ce fel de lucuri negative ar putea sa iti treaca prin cap. el te respecta si te intelege ca nu iti poti incepe viata sexuala pentru ca nu esti inca pregatita dar intelege`l si tu pe el ca simte nevoia nefiind virgin.Cand ai sa ai primul contact sexual ai sa-ti dai seama de fapt cum stau lucrurile.Pentru noi fetele e cu totul si cu totul altceva dar la baieti nu este asa.Intelege`l si crede`ma din propriile experiente ca foarte greu gasesti baieti de genul acesta.Adika ma refer la faptul sa stea ceva timp cu tine in cazul tau 7 luni.Sh sa nu iti ceara nimic.sau sa renunte la atatea lucruri pentru tine...Intelege`l si cand ai sa fii pregatita si sigura pe tine culca`te cu el si atunci nu vei avea nici o indoiala. Tu suferi cerd ca de prea mult bine.
Succes in continuare:*. SI intelege`l:*:*:*
te-am:*
Nu! Nu cred ca-si bate joc de tine. "In ciuda celor ce face"? Ce face atat de rau? Ti-am raspuns si la cealalta intrebare, ca mie nu mi se pare ceva iesit din comun si ca eu ii dau lui dreptapte. Well, acum trebuia sa-ti fi spus dinainte si nu trebuia sa reactioneze acum asa, dar suntem oameni si gresim. Si de ce sa regreti ca te-ai impacat cu el daca va iubiti? Cred ca ar trebui sa purtati o discutie, linistita, sa vorbiti despre mai multe. Fara strigate si urlate si "ne despartim si gata".
In primul rand se pare ca nu numai lucruri negative iti trec prin cap tu singura ai zis "Avand in vedere ca nicidoata nu mi-a cerut sa ma culc cu el nu ma fortat nu mi-a vorbit urat, mereu renunta sa stea cu tovarasii lui ca sa stea cu mine" astea sunt lucruri pozitive. Asa apoi ca sa-ti spun baiatul asta poate chiar tine la tine eu zic sa nu renunti la ea este bine ca te intelege ca nu vrei sa-ti incepi viata sexuala. Tu trebuie doar sa-i spui asa daca vrea sa fie cu tine serios sa nu mai dea niciodata inapoi gen ne despartim pentru ca tu nu o sa-l mai accepti asa. Si faza cu"nevoile lui" da are nevoi...eu zic sa il lasi pentru ca la tine tine... bineinteles nevoile lui sa nu si le caute la fete din anturajul tau. Atunci chiar nu mai merge.
Bafta