anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! stiu ca ce o sa va intreb e putin cam ciudat, dar m-a rugat o prietena ca sa o ajut. ceea ce o sa scriu nu se refera la mine. straight face
Am o prietena de 13 ani si inainte de scoala parintii vor sa o duca la ginecologhee hee. Problema este ca ea, dintr-o prostie, s-a imprietenit cu un nevleg si asta i-a facut sex oral. credeti ca mai este virgina? ma refer, atunci cand o sa ii dea rezultatul la ginecolog o sa iasa pozitiv? :-ss
V-am mai spus si va repet, nu se refera la mine, este pentru prietena meahee hee. Chestia asta s-a intamplat acum 1 saptamana sau 2. Ea nu are internet si m-a rugat sa o ajut. Spun asta pentru ca stiu ca unii o sa raspunda "De ce nu a pus ea intrebarea asta?". Va rog sa ma ajutati. Va multumesc.

13 răspunsuri:
| engerAshU a răspuns:

Sexul oral nu are treaba cu sexul vaginal. laughinglaughing
cate prostii pot auzii...
da, normal ca mai este virgina atat timp cat nu i'a fost penetrat vaginul. laughing

| alexiaa a răspuns:

Daca nu a facut sex normal, adica vaginal, este virgina 100/100! Sexul oral nu il vede nici un ginecolog din lume, sa stea linistita!

| zob79 a răspuns:

Stati linistite, tu si prietena ta; limba nu poate dezvirgina happy

| ignore a răspuns:

Mai este virgina nu are de ce sa isi faca grijihappy

| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Daca a facut asta normal ca nu mai este virgina si testul de sarcina va iesi pozitiv!

| dayanalove12 a răspuns:

Ma scuzati.nu vroiam sa scriu "sex oral". prietena mea a facut cam ca baba aia care a violat-o ala, "cu degetul" laughing. nu stiu daca stiti toti, dar e o baba care spunea ca a violat-o unul si zicea cam asa "Daca ma viola cum trebuia, nu mai ziceam nimic." laughing

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Daca a facut doar oral nu are ginecologul cum sa isi dea seama.ca nu o controleaza in guralaughing si da mai e virginahee hee. intr un felhee hee fundabatting eyelashesbig grin

| PrecioussGirl a răspuns:

Daca faci sex oral nu esti dezvirginata,ca sa fi dezvirginata trebuie sa fi penetrata in vagin si daca se rupe himenul atunci nu mai esti virgina,in rest orice sex in afara de cel vaginal,tot virgina ramai,asta din punct de vedere fizic, dar odata ce ai facut sex oral, psihic nu mai esti virgina.

| TheFeeye a răspuns:

Inca mai esti virgina.

| LFcsb16 a răspuns:

13 ani? totusi.doamneee cate parasuteeee big grin. sorry...asa sa revenim la subiect.deci ink mai e...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este virgină și să termine cu sexul oral că nu este bătai de joc a jigodiilor!
Să meargă liniștită la ginecologie!
Pa, pa.

| Valisha18 a răspuns:

Nu v-ati prins ca vrea sa vada care prosti se ambaleaza sa raspunda?

| andreiurza33 a răspuns:

Gata gata gata. hai sa clarific eu sitoatia. tu, draga mea dayanalove12 ori esti o copila proasta cu sex in cap ori este clar ca sitoatia este a ta ai specificat de ne numarate ori asta e clar ca e ceva necurat la mijloc