Poi da, este grav daca si-a inceput viata sexuala de la anii astia. in primul rand ca o sa i` strice rputatia mai tarziu si in al doilea rand, odata ce nu mai este virgina va contacta mult mai repede bolile ( raceli la burta ), iar cand i` va veni menstruatia normal ca va avea dureri si in plus un lucru important ea este minora si inca corpul ei nu s-a dezvoltat asa ca o sa i` dauneze... si va fi naspa peste ceva timp o sa o vezi cu burta la gura si nu cred ca ei si parintilor ei i` va veni bine . Cam asta se intampla. Sper ca am putut sa te ajunt. pa pa succes si ai mare grija sa nu faci si tu aceiasi prostie. Fundita?
Wow.nici nu stiu ce consecinte se pot intimpla, stiu doar ca pe aceasta cale mai repede se transmit infectiile pe cale sexuala...Cred ca acestei fete iar trebui ca cineva sa ii explice ca ceea ce face de la asa o virsts nu e normal iar cu toti baieti cu care intretine relati nu are viitor sau sa zicem ca ea ca domnisoara sia pierdut respectul si demnitate, eu consider ca este un lucru injositor, umilitor, ea singura isi distrunge viata.doar ma gindesc si ma ea fiorii.13 ani dar ea cunoaste atitea.Din pacate a apucat un drum gresit dar niciodata nu-i tirziu.
Pixxie_9304 întreabă: