anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Stiu ca e cam devreme, dar am aflat de la colegii de scoala care au 13 ani ca au sperma.Eu am 12, sunt circumcis, iar cand ma masturbez, nu iese nimic, nici macar acel lichid pre-spermatic.Parca ma doare putin si iesirea din oul stang, dar si legatura dintre canalul de la ou si cel de la vezica urinara care duce spre penis. Dupa cateva minute, durerea imi trece si simt un lichid aproape de gaurica de la penis.

Răspuns Câştigător
| Arcusor a răspuns:

Stii ce nu stiu cum sa iti spun dar ai 12 ani.Ai rabdare fratica nu trebuie sa te ingrijoreze treaba asta o sa ai si tu nu ii bai. Poate unii se dezvolta mai repede dar o sa ii ajungi din urma.Si nu te mai masturba de pe acum poate o sa ajunga un viciu si nu ai sa te poti lasa si o sa ai doar senzatia aia in cap.Ai 12 ani ia si te joaca o miuta, o gardiana 10, o ascunsa o prinsa, ratele si vantorii si tot asa. Dupa prima polutie sa te masturbezi sa vezi si tu ce senzatie ai ca dupa ai sa intelegi si tu.+ ca pentru cateva secunde de extaz esti vlaguit si pierzi multe calorii plus ca creste riscul de ejaculare precoce si impotenta

3 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Sincer ori te intorci dupa 3 ani cu intrebarea asta ori nu mai asculti toate tampeniile pe care ti le spun colegii.

| blanOs a răspuns:

Zi-le sa iti dea si tie daca tu n-ai, nu o sa primesti un raspuns negativ, o sa vezi! PS: E bine ca nu te doare intrarea in oul drept si te doare iesirea din oul stang, esti un norocos!

| express11 a răspuns:

Trage-i cu laba taree!