| Alexa920 a întrebat:

stiu ca e o intrebare mai ciudata. dar.
In ziua de azi majoritatea fetelor tin cura de slabire dar eu am nevoie de o cura de ingrasare. Nu pot spune ca sunt slaba. rau dar nici grasa eu imi ador. silueta mea si toata lumea mi-a zis ca arat super bine cum sunt slaba. dar mai vreau macar 2 kg sa pun pe mine. asta tot incerc si nu reusec. si nu vreau sa imi fortez corpul cu ciocolata multa. vreau ceva simplu si eficient.(Mentionez am 14 ani ) eu sunt slaba asa imi este felul felul familiei mele nu este sa fim grasi. ( dorecs ca nimeni sa nu ma critice si raspunsuri serioase ) scuzati categoria

Răspuns Câştigător
| Felicia097 a răspuns:

Hey am 15 ani si am 50 de kg! Anul trecut aveam 44 de kg si imi doream mult sa ma ingras. Cautam metode in carti, pe internet si chiar am intrebat de un medic endocrenolog! Mi-a spus ca e o perioada de crestere si nu trebuie sa fac ceva pentru ca sa ma ingras! Un timp gindeam ca am ceva probleme dar asta e! nu trebuie sa te ingrasi! va veni timpul

2 răspunsuri:
| maryus83 a răspuns:

Eu sincer iti zic sa ramai asa cum esti ca s-ar putea ca atunci cand incepi sa te ingrasi sa pui mai mult decat vrei

| EditionSex a răspuns:

Pai nu e indicat sa te ingrasi/slabesti dupa cum ati vine.Trebuie sati lasi organismul sa se formeze singur mai ales ca ai 14 ani. Daca ai vrea sa pui cat de cat ceva pe tine... in deosebire de alti care nu stiu cum sa mai slabeasca mananca si tu putin cate putin(nu mult de odata) dupa ora 21-22:00
sper ca te-am ajutat Funda?