| r0b3rt97 a întrebat:

stiu ca e penibil... dar in fine. Cunosc o fata de la gradinita, nu ne suportam deloc, nici eu pe ea, nici ea pe mine. Dar nu o uram, de fapt mie imi placea de ea si de aia eram asa. Din clasa a 8-a, am inceput sa realizez ca de fapt sunt indragostit de ea, dar de fiecare data cand o vad, incep sa ma agit, nu stiu ce sa-i zic, vreau sa par Ok dar de fapt sunt agitat, inima imi bate de 100 de ori mai repede decat de obicei, in schimb, cand sunt cu alte fete, nu am nimic. Mai ales ca o vad in fiecare zi, la liceu, la statia de autobuz...etc. Acum cateva luni i-am zis pe fb, ca-mi place de ea, iar ia mi-a zis " bine ", si atat! Chiar nu stiu ce sa fac, nu mai am curajul sa-i zic ca de fapt O iubesc. Un sfat plese! Dau si funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Salutare Robert! Felicitari esti indragostit pina peste urechibig grin e normal sa-ti bata inima atit de taretongue Daca ai posibilitatea sa vorbesti cu ea in fata, sa-i spui despre sentimentale tale, sa vezi ce parere are ea? poate ea simte la fel ce simti si tu.Succes.

| r0b3rt97 explică (pentru Roxana121):

Daca totul ar fi asa simplu laughing

| Roxana121 a răspuns (pentru r0b3rt97):

Incercare vina nu are tongue Mai bine incerci, decit sa regreti cindva ca na-i facut-o happy bafta si mersi de fundita tongue

9 răspunsuri:
| tlaura a răspuns:

Da, esti indragostit lulea, pai daca tot o vezi in fiecare zi intra in vorba cu ea! FATA-N FATA

| NuMaSuporti a răspuns:

Hau frate ne lasi!? Pana acum am vazut la fete prostia asta de "iubire" "indragosteala". Ba copii lui peste voi nu realitazi sau nu stiti ce e aia iubire? Cum dracu sa ziceti asa chill "o iubesc" "sunt indragostit de ea" Ba copii chestile astea isi zic cuplurile +18 care au mai mult de 2 saptamani la activ. Nu copilasi ca voi care gata, au vazut o fata/baiat si gata "moahmaaa ce indragostit sunt" "ce o iubesc"

| r0b3rt97 explică (pentru NuMaSuporti):

Bine...daca esti asa sigur de ce simt eu, imi cer scuze ca am indraznit sa cred ca o iubesc laughing) In fine, daca citeai tot, ai fi vazut ca o cunosc de la gradinita big grin; P

Nu pot sa cred, ca tu stii mai bine ca mine ce simt, cine spune ca trebuie sa ai o relatie de 2 saptamani si sa ai peste 18 ani ca sa spui ca iubesti? Dragostea nu are varsta.

| NuMaSuporti a răspuns:

Nu am vrut sa te jignesc sau sa fac ceva de genu, numai ca sunt deranjat cand vad atatia pusti cu dragostea si iubirea, sincer e penibil deoarece, voi doar aveti impresia asta, traiti false iluzii etc etc

De unde stii ca sunt un pusti, si ca doar am impreseia asta?
Crede-ma, stiu ce simt. Si cred ca daca era doar o iluzie, ii spune-am foarte lejer ce simt!

| NuMaSuporti a răspuns (pentru r0b3rt97):

Primul stadiu - negarea. Draga, nu ar mai fi iluzie daca nu ai fi atat de convins etc.