Cred ca pierzi esentialul veitii, incaerca sa tariesti intr-o viata reala, nu una imaginara.
Nu toti avem FB si nu toti ne traim viata pe FB!
Sfatul meue ste sa nu omori o relatie inainte de a o incepe, deci, contacteaza fata aia pe real, in viata de zi cu zi si lasa FB-ul... vorbeste cu ea, intalniti-va in oras, plimbati-va, ca FB_ul are si parti rele, va suneti tot prin mesagerie si cand va intalniti nu mai aveti ce discuta si incepeti s ava certati.
Controlul asta cu mesageria mi se pare cea mai mare tampenie!
Va mai mirati apoi de ce nu va raspunde la mesaj in timp, de ce nu va spune tot timpul c eface, unde ese duce si cu cine... deci, lasati mesajeria electronica, si functionati ca niste oameni nromali, intr-o viata reala, nu una virtuala!
O saluti. Vorbiti. Va cunoasteti mai bine (afli culoarea ei preferata, melodia ei preferata etc). Arata-i ca esti interesat de ea. Fetelor le plac baietii care la arata ca au interese fata de ele (nu te gandi la prostii). Propune-i sa iesiti la un suc/ o cafea etc. Sper ca te-am ajutat :*
Mda.o agat cu carligul sau cu ce? Si ce sa ii zic: Hei fata stai putin....pe bune?