| GoodLuck15 a întrebat:

Buna TPU.
Stiu ca este o intrebare mai ciudata si sunt de acord cu asta dar sincer alta alternativa nu cred ca amlaughing
Deci..ma simt cam singur si as vrea sa am o prietena, dar problema e ca sunt cam rusinos si timid si nu prea pot in viata reala sa ma duc la o fata si sa ii spun:stii fata imi place de tine da-mi Facebook tau si etc...
In noua era digitala totul se rezolva mult mai usor pe Facebook iar abia dupa va intalniti si in real.
Mie mi se pare o varianta ok sa o cunosc pe Facebook, dar problema mea e cum?
Cum sa o iau adica cum sa incep conversatia si cum fac sa o cuceresc?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca pierzi esentialul veitii, incaerca sa tariesti intr-o viata reala, nu una imaginara.
Nu toti avem FB si nu toti ne traim viata pe FB!
Sfatul meue ste sa nu omori o relatie inainte de a o incepe, deci, contacteaza fata aia pe real, in viata de zi cu zi si lasa FB-ul... vorbeste cu ea, intalniti-va in oras, plimbati-va, ca FB_ul are si parti rele, va suneti tot prin mesagerie si cand va intalniti nu mai aveti ce discuta si incepeti s ava certati.
Controlul asta cu mesageria mi se pare cea mai mare tampenie!
Va mai mirati apoi de ce nu va raspunde la mesaj in timp, de ce nu va spune tot timpul c eface, unde ese duce si cu cine... deci, lasati mesajeria electronica, si functionati ca niste oameni nromali, intr-o viata reala, nu una virtuala!

| anonimus123456789102000 a răspuns:

O saluti. Vorbiti. Va cunoasteti mai bine (afli culoarea ei preferata, melodia ei preferata etc). Arata-i ca esti interesat de ea. Fetelor le plac baietii care la arata ca au interese fata de ele (nu te gandi la prostii). Propune-i sa iesiti la un suc/ o cafea etc. Sper ca te-am ajutat :*

| Tudor2006 a răspuns:

Decat pe Facebook mai degrabă agati o fata pe strada

| GoodLuck15 explică (pentru Tudor2006):

Mda.o agat cu carligul sau cu ce? Si ce sa ii zic: Hei fata stai putin....pe bune?