Ai pierdut trenul cum se zice, fata are deja pe cineva, tu ar trebui sa ti cauti pe cineva si sa o dai uitării pe asta cu care din vina ta nu esti cu ea.Degeaba o suni acum, e tardiv, si îi faci probleme cu actualul, daca cumva e gelos.
E prea târziu, dar o recunoaștere nu strică. Poate că vei fi următorul pe lista ei.
La așa întrebare, îmi permit un răspuns pe măsură: am trăit și eu o poveste asemănătoare, pe la 18-20 de ani. Doar că pe vremea aia corespondența se purta pe hârtie și se trimitea cu poșta, iar telefoane aveau doar câțiva, nici vorbă de câte trei de fiecare.
Bun, long story short: eu m-am îndrăgostit, ea m-a pus pe „friend zone" nedorind o relație serioasă înainte să își realizeze scopurile din viață. S-a mutat din oraș, eu am plecat (ulterior) în armată...
Înainte de despărțirea asta mai „definitivă", am pus pe vreo patru pagini tot ce simțeam pentru ea, apoi totul într-un plic negru, și ăsta în alt plic etc. Deasupra, doar o rugăminte: te rog să nu deschizi acest plic.
După vreo zece ani, ne-am reîntâlnit. Eu căsătorit, ea proaspăt divorțată. Citise ce i-am scris, dar acum a fost prea târziu. Oricum, a fost o întâlnire „cu artificii" - eu cred că a meritat așteptarea.
Chiar dacă totul s-a și terminat în același moment.
Baftă!
Îi scrii ce simți un mesaj privat pe Facebook, ce ai de pierdut? Din contra poate si ea sine ceva ce a reprimat sau daca nu măcar stii cum stau lucrurile, nu îți mai alimentezi niște iluzii.
Sunt un om foarte flexibil în gândire dar am și câteva idei fixe...Una din ele este: mai bine faci ce iti doresti decât sa trăiești toată viața cu întrebarea, cum ar fi fost dacă?"
Daca atunci cand ai fost cu ea nu i-ai spus, acum nu mai are rost sa -i mai spui, mai ales ca ea are un al prieten.
Anonima17191 întreabă: