| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU stiu ca intrebarea mea poate fi una stupida, dar sunt curioasa.
La ce varsta, unde si cum s-a intamplat primul vostru sarut?
Sunt curioasa sa vad cum a fost sarutul vostru.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Primul meu sarut.hee hee. La 14 ani.in fata unei chestii, nu am mai fost de mult prin zona aia si nu stiu ce e de fapt.laughing. Pai a fost pe neasteptate chiar daca ma asteptam cam in ziua aia sa se intample nu ma asteptam sa fie chiar atunci.La inceput am avut emotsii adica inainte de acel moment, dar dupa ce m-am intalnit cu tipu' cu care eram nu mai aveam nici un stres.Si nici atunci cand m-am sarutat nu mai aveam nici o problema.Plus de asta exact in seara aia tipu' cu care eram i-a spus prietenului meu cel mai bun, care prin coincidentsa era si prietenul meu cel mai bun laughing [i-am cunoscut in acelasi timp si ne-am intseles bine], ca dintre toate fetele cu care a fost [si aici vine bomba, chestie neasteptata] eu l-am sarutat cel mai bine.rolling on the floor

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu ce te ajută pe tine această curiozitate că nu înțeleg?
Fiecare simte în felul său acele momente!
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Ah.laughing si inca ceva.eu ma asteptam sa fie ceva mai.complex,dar.laughing

| Lovely a răspuns:

La 14 ani intr-o iarnabig grin tongue cred ca aproape de carciun

| deviant18 a răspuns:

Prima data cand buzele mele s'au atins de ale unui baiat a fost cand eram clasa a'4a si el venise pana la mine sa ii dau niste jucarii. s-a intamplat pe scari inainte sa urcam. si acum imi aduc aminte ce sweet a fostbig grin

| marsy a răspuns:

Primul sarut adevarat pe la 14 ani!:*

| Dariana a răspuns:

La 13 ani...noaptea pe la 11 si a fost genial:XNu regret!

| cosmina05 a răspuns:

La 14 ani, la un picnic... a fost oribil.nu mi-a placut

| andreea_1536 a răspuns:

Pai cred ca aveam 12 ani. oricum eram foarte speriata si tremuram toatalaughing)ce copil eram.no sa uit niciodata, toata noaptea m-am gandit la sartu alalaughing

| 인스피릿 a răspuns:

La 13 ani. Mi-a fost furat, nici nu am realizat cand s-a intamplat.

| andreea8pogner a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 12 ani cu forta. dar asa cam faceau copii.

| emilie_8883 a răspuns:

12 anishori day dreaming. vai vai laughing
iarna.frig.provokari stupidestraight face
eu si el ne placeam asa...
si...era o prov.sa ma sarute.eu ma tineam lipita de`o bara din asta cu indicator pentru masinilaughing mai precis stopsmug
s-a apropiat de mine...ma privit in ochi day dreaming. si la un moment dat ma lasa un pic pe spate si imi zice sa deschid guralaughing penibiillstraight face
dupa intr-o clipa isi lipeste buzele de ale mele day dreaming. ahh nu uit clipa asta in vecilaughing
te pup:*

| NoMoreTears a răspuns:

La 16 ani(primul meu sarut adevarat), in fata blocului la mine.cum s. a intamplat? pai el vorbea despre hobby. urile lui. l. a un moment dat s. a oprit, s. a apropiat de mine, s. a uitat insistent in ochii mei, si s. a apropiat incet, incet de buzele mele si.ne.am sarutat. A fost ceva super fain, eram asa de bucuroasa. aveam acei "fluturasi" in stomac:X:X