Ce simți tu pentru el nu e iubire.
Iubești o persoană atunci când îi vrei doar binele, vrei să fie fericită. Nu când vrei să îl obligi să fie cu tine. Și mai zici și de farmece... Eu zic să-ți tragi doi pumni zdraveni în freză. Tu nu îl iubești pe băiatul ăla dacă îți stă mintea la farmece.
Baftă
Ophh fetele astea!
salut!
deci in primul rand, trebuie sa ii intri in vizor... daca il vezi la 100 de m de tine,nu prea are efect,cu cat e distanta mai apraope, cu atat mai bine! daca ai tupeu poti sa ii zc ca ai sa ii spui ceva la ureche, si sa il sarutzi o sa il surprinzi acum nu stiiu depinde de tine! succes
Nu obliga pe cineva sa te iubeasca! Chiar de este dureros sa vezi cum pers. iubita` este cu altcineva.dar asta e...
Farmece? Ești tâmpită la cap? Looool!
Nu te-ai îndrăgostit, ești doar atrasă de el, atâta tot. Spre exemplu, și mie îmi place de cineva pe care nici nu cunosc în realitate. Așa că dacă el găsește o iubită e treaba lui, ce mă bag eu?
Așa și în cazul tău, chiar dacă situația e palpabilă dacă mă înțelegi.
Dacă l-ai iubi, l-ai lăsa în pace și te-ai obișnui cu ideea. Ai ține la fericirea lui.
Bine zici... treaba e nasoala rau.
mai fato, daca el nu vrea sa fie cu tine, ce iti vine tie sa il despari pe el de acea fata,,, pitipoanca" cum ii zici tu, daca ei se yubesc, si mai ales cu farmece...
eu iti zic sa incerti sa ai o relatie cu un alt baiat, si sa-l uiti pe acesta, caci se pare ca si el te-a utat :,, el se tot comporta cu mine ca si cu o mobila ". tu ai zis.
Succes si mult noroc cu un alt baiat.
(dac nici cu al doilea nu merge, si vrei sa apelezi iar la prosti, eu nu iti zic sa-ti tragi doi pumni, eu iti zic, daca stay la bloc sa te arunci de pe el )
Mutubal întreabă: