| anda96 a întrebat:

Stiu ca multi au mai pus intrebarea asta dar sincer nu stiu ce sa fac, nu stiu daca intr-adevar ma place. E un baiat, locuieste in apropiera casei mele. Noi nu am vorbit niciodata. Acum 2 sapatmani a inceput sa imi placa de el, dar cand am vazut ca nu am nicio sansa am renuntat (e mai mare cu 6 ani decat mine). Cand a inceput sa nu imi mai placa de el, acesta a inceput sa se uite dupa mine (odata s-a lovit cu capul de masina uitandu-se la mine), s-a prefacut o data ca se uda si a tipat, se uita la mine cu niste ochi foarte mari si cu o fata foarte draguta love struck, dar nici macar nu ma saluta crying.El este genul care nu prea vorbeste cu toata lumea, mai retras, doar cu cativa prieteni.Ce credeti oare ii place de mine? Si daca da ce ar trebui sa fac? Sa ii arat ca si mie inceput sa imi placa iar de el? Am observat ca nu se mai uita asa de mut dupa mine.Ce sa fac? Va rog ajutati-ma, chiar tin la el. Cum sa ii arat?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu te baga unde nu-ti fierbe oala.

| Melii94 a răspuns:

Incercarea moarte nu are.Nu iti taie nimeni capul.Iese ceva bine, nu iarasi bine.Baieti gasesti la fiecare colt de strada.