| giana28 a întrebat:

stiu ca nu e normal ca o fata sa-i spuna unui baiat ca il iubeste,dar il iubesc prea mult si as vrea sa ii spun asta,desi cred ca stie si el,simte.stiu ca si el ma iubeste imi dau seama din comportamentul lui,cum il pot apropia de mine mai mult?

Răspuns Câştigător
| VoiceWithin a răspuns:

Hey!
Scoate'l afara. daca e nevoie si cu mai multi prieteni.
Si la un moment dat, i'al de o parte si spune-i ca vrei sa vorbesti ceva cu el.
Asigura-te ca ramaneti singuri, i'al de mana si aseaza-te pe o banca. Incearca sa ii zici ceva de genul " Uite. imi iau inima'n dinti si vreau sa iti spun ceva ce am ascuns de tine, de ceva timp tin enorm la tine... nu am stiut cum sa iti zic, mi-a fost greu dar m-am gandit ca daca nu iti zic acum, atunci cand? nu am mai putut tine in mine acest sentiment enorm... "
Mai departe vin cuvintele de la sine happy Am dat doar un exemplu ca sa te ajute, acum nu este neaparat sa spui asa.
Mult succes! happy

4 răspunsuri:
| Kennedy95 a răspuns:

Poi daca te simti pregatita cred ca sti si u o solutie a acestor dificultati. sexul.

| Bybyutzzzz a răspuns:

1 sa ii spui ceea ce simti pentru el
2 sa vezi daca si el te iubeste
3 stati mai mult impreuna
4 vedeti ce lucruri aveti in comun
5 luati masa impreuna, mergeti la film, faceti sporturi care va atrag pe amandoi

| StorrY a răspuns:

Daca tu il iubesti si el te iubeste. "tu doar arata-i asta" e simplu fi insati tu nu te uita la altii ai incredere in el si totul va fi ok. Succes!

| ℓσνє a răspuns:

Pai decat cateva cuvinte : RASUL UNESTE OAMENII! Stati impreuna, glumiti si va distrati! iesiti in oras. orice va face placere.fiecare lucru facut impreuna va uneste mai mult. Bafta!winking