| Bibbyshor a întrebat:

Stiu ca o sa vi se para stupida intrebarea:Nu stiu de ce de fiecare data cand merg pe strada si vad un baiat dragut imi zic in gandul meu:,,Mamaaa,ce bunaciune!,,Stiu ca vi se pare amuzant,dar raspundeti, va rog!

Răspuns Câştigător
| DeadMemories a răspuns:

Si eu o zic atunci cand vad baietii cu pleata si inalti.Imi zic:WOW ce bune e asta!laughing Nu numai eu o fac.O fac si prietenele mele.Ne spunem asta in gand pentru ca ne place ceea ce vedem.Iar cei care zic ca Bibbyshor nu e atragatoare...Cine stie? Poate o face doar ca ii place.Iar apoi uita ceea ce a vazut.straight face

| Bibbyshor explică (pentru DeadMemories):

Multumesc mult pentru raspuns si ca ma incurajezi!

18 răspunsuri:
| EdwLo a răspuns:

Permite-mi sa intre laughing) Unde dumnezeu e intrebarea ta?

| Bibbyshor explică (pentru EdwLo):

Am intrebat de ce imi zic in gand asta? Scz dar am omis,, DE CE,,

| EdwLo a răspuns (pentru Bibbyshor):

Scuze ca a trebuit sa te fac sa repeti asta, dar le momentul cand am scris mesajul nu mai erau altele. E de vina site'ul TPU, care are o intarzaiere destul de mare la raspunsuri uneori.

| Vibrations a răspuns:

Nu știu de ce, dar am impresia că nu ești o fată prea atrăgatoare laughing

| Bibbyshor explică (pentru Vibrations):

De ce ai impresia asta?

| Vibrations a răspuns (pentru Bibbyshor):

Oricum nici nu cred că ești fată

| Alishia a răspuns:

Raspunsul nu-l stiu...dar un lucru e cert, si eu fac la fellaughing ma mai si holbez la el zici ca e extraterestru

| rapidistzu a răspuns:

Bna, parca ai fi baiatlaughing numai noi zicem ''uite ce buna e aialaughing'', dar nu este nimic rau in asta, inseamna ca stii sa apreciezi ce e bun si ce e rau.big grin

P.S. Dar nu uita ca nu prima impresie conteazabig grin
O zi buna!

| Andradutsa a răspuns:

O sa mai resti tu. acum iti arde numai de baieti, dar o sa vezi tu mai incolo tongue

| Bibbyshor explică (pentru Andradutsa):

Eu am intrebat ca oare de ce imi vine sa spun asta?

| Andradutsa a răspuns (pentru Bibbyshor):

Acolo era o sa mai cresti* scuze.

Pei iti vine sa zici asta, pentru ca asa o fi thinking

| KameliaAura a răspuns:

Lollaughingce intrebarelaughingfiecare gandim

| wawe a răspuns:

Chiar e stupida.

| DeadMemories a răspuns:

Poate Bibbyshor e chiar o fata draguta.Si cred ca e fata, nu cred ca exista baieti cu numele Bibbishor.

| Aranida a răspuns:

Probabil undeva in subconstientul tau iti doresti o relatie si din cauza asta. Si pana la urma nu este nimic rau sa admiri un baiat dragutwinking.

| BiancaBibi13 a răspuns:

Fiecare fata spune asta! Crede-maa.