anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca pun multe intrebari dar mai bine ma informez decat sa stau neinformata.Asa,deci i-am facut handjob iubitului meu si el a ejaculat.Bun, el avea penisul pe burta mea si a ejaculat pe burta.Eu am inceput sa.l misc de-an busilea si am simtit pentru o secunda ca ceva mi-a strapuns in zona intima.Tin sa mentionez ca n. aveam picioarele indepartate, erau lipite si stateam intinsa. Oare a intrat sperma fix pe zona intima sau mi s-a parut mie? Vreau raspunsuri serioase, stiu ca intrebarea nu e cea mai "matura" dar vreau sa ma informez si sa ma calmez ^^

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca vulva si intrarea in vagin sunt situate intr-un loc destul de greu accesibil, posibilitatea ca penisul sa ajunga pana in dreptul vaginului atunci cand picioarele sunt strans lipite pare a fi de domeniul incredibilului iar ca sperma sa ''nimereasca'' fix gaurica vaginului pare mai degraba de domeniul imposibilului. O filmare a situatiei din momentul respectiv ar fi elucidat pe deplin misterul. big grin Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor nu ți-a intrat mă nimic, și și dacă îți intra nu simțeai, ce simțeai udătură tu pe acolo era excitarea de la tine și chiar să și ajungă prin zona aia, din a se prelinge pe acolo până a intra unde trebuie e cale lungă, nu rămâi gravidă wireless

| Crackman a răspuns:

Pai. Daca nu esti penetrata nu prea reuseste nici daca vrea sa intre pe acolo spermatozoizi de unii singuri. Asa ca nu iti face probleme

Răspuns utilizator avertizat
| GouDidodino a răspuns:

Mai bine ii făceai un blow job, înghiteai zeama si stăteai fără grijă, asa i-ai facut o laba si mai esti si panicată ca ai ramas gravidă.

| alwaysandforever1234 a răspuns:

Nu cred că ai de ce să îți faci griji în această situație.