anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Stiu ca suna cam ciudat dar cum as putea sa ii propun iubitei mele sa facem dragoste, eu am 20 de ani ea are 19 si este virgina.As vrea sa stiu cum sa ii spun,adica imi da voie sa o 'pipai" dar nu prea stiu cum as ptea sa ii spun, va rog ajutati-ma.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Roag-o frumos sa-ti dea voie sa ii indeplinesti marea ei dorinta.

| djdani2010 a răspuns:

Frate, daca iti da voie sa o pipai ce mama frasului mai stai? straight face
E clar ca te lasa happy
Daca nu te lasa, nu vroia.

| Spinoasa a răspuns:

Nu suna deloc anormal! Ai purtat o discutie serioasa cu ea referitoare la acest aspect poate ca ea nici nu stie ce vrei tu,daca si tu esti pregatit sa avansati in aceasta relatie sau ea nu e pregatita pentru acest pas, pentru ca daca era pregatita deja se intampla acest lucru. De cand sunteti impreuna? Sa stii ca pentru o fata serioasa conteaza foarte mult sa cunoasca persoana de langa ea pana face acest pas, e un pas major in viata fiecarui om sau fata in mod deosebit. Vorbesti cu ea, bate-i apropo-uri si eu cred ca va fi mai bine pentru relatia asta si daca nu se simte pregatita, asteapt-o pentru ca sincer vorbind mai gasesti o fata cuvinte la 19 ani la un milion! Astept sa imi spui daca ai vb cu ea si ce a zis! BaftA!

| XVCDG a răspuns:

Si cum ar trebui sa sune apropourile sad

| trixiiie a răspuns:

Păi, pipă-i-o ușor, gentil bla-bla-bla, dezbrac-o. Dacă te refuză, e ok, te oprești fără nervi și spume la gură, îi respecți decizia. Dacă continuați, întreab-o dacă e sigură până îți spune că este și atunci vei ști că ai mână liberă.

Și să ai un prezervativ la îndemână.

| Alcyon a răspuns:

O intrebi direct. Ce mare lucru?