Eu nu cred ca te place, odata ce nu are habar cine esti!
Uitatul ala era de plictiseala, odata ce nu-si aduce aminte deloc de tine.
In ce priveste pandemia, stati in casa, ca nu amenda este cea mai mare pedeapsa ci contaminarea si posibilitatea sa va omorati parintii sau bunicii.
In legatura cu iesitul era doar o gluma, mersi de sfat
Nu cred că te place sincer. îți răspunde la snap că așa se face acolo dar nu cred că pune prea mult accent pe asta. ești prea disperată după el și se vede. fii mai indiferentă și vezi dacă te caută și el
Vezi, noi fetele când cineva ne stârnește interesul, începem să ne interesăm de viața acelei persoane, să-i acordăm chiar importanță... Ideea e că tu nu poți avea așteptări de la el mai ales când nici nu vă prea cunoașteți, când n-ați avut o conversație ca lumea. E normal ca pe rețelele de socializare să nu fie la de entuziasmat ca tine, având în vedere circumstanțele. Îi înțeleg reticența. Tu i-ai spus că îl placi, dar abia ați schimbat două vorbe, așa că nu te aștepta să simtă la fel. Știi cum e, dacă te plăcea, îți acorda mai multă atenție. Eu zic să lași drama deoparte, să te axezi doar pe tine, iar atunci când o să înceapă liceul, să nu mai stai în toate pauzele și să te uiți după el, ci mai degrabă să încerci să inițiezi o conversație interesantă. Așa, cu timpul o să-ți dai seama dacă e interesat de tine sau nu. Baftă!
De ce nu vorbești și cu Mami tău despre relații despre cum e o relație ce sfat ți-a da ea. E interesant și ea sa îți spună păreri de om matur. Părerea mea
Anonima17191 întreabă: