Nu o mai intreba daca te place sau nu. Ea te place! ( cred, doar ea stie ce este in capul ei ) CAnd sunteti singuri sarut`o si vezi cum reactioneaza, asa vei afla cel mai bine si cel mai sigur daca te place :*
Da' ia-o ma baiatule la o discutie!Preferi sa-ti pui atatea intrebari? Daca iti dai seama ca o placi,fa tu primul pas si spune-i asta! Asa poate va prinde si ea curaj si va recunoaste ori da ori ba! Nu e aiurea sa stai pe ghimpi ca nu stii ce simte pentru tine?
A, si iti dau un sfat, pentru ca sunt fata! Noi, fetele avem mania ca atunci cand avem un prieten fff bun de sex masculin, sa lasam impresia ca ne place de el.Am trecut prin asta, eram atat de apropiata(neintentionat) de acel baiat, incat l-am facut sa creada ca imi place de elSi...pam pam, s-a indragostit de mine Acum nu stiu, ti-am zis, ia-o la o discutie, nu cred ca te va refuza.Succes!
Te place dar e prea timida sa-ti spuna,
spune-i tu ce mai astepti ai atatea dovezi
Precis ca te place dar cand sunteti singuri sarut-o si arata-i **** ata si dupa ia faceti sex
Am 13 ani...ma face sa cred ca ai o imaginatie "negativa", bine nici eu nu ma precizat, dar totusi, nu te mai arunca cu capul in fata...)
Probabil si-a dat seama ca, acolo,, undeva te place, si ca a gresit cand iti spunea ca nu Incearca sa-i spui de o alta fata si vezi cum reactioneaza,! Bafta
liliana77any întreabă: