| SexyChick a întrebat:

Sunt aproape doua luni de cand eu si prietenul meu ne-am despartit, si eu nu am trecut inca peste asta.Eu cu el suntem colegi si azi la deschidere se tot uita la mine si zambea.Nu stiu ce sa mai cred... Vreau sa ma ajutati cu sfaturi, cum sa il recucerescbig grin multumesc!:*

6 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Nu poti sa il recuceresti, nici nu ar fi corect sa faci asta.de ce? daca v-ati despartit inseamna ca au disparut setimentele pe care le aveati unu pentru celalt si ceva nu mergea. daca tu ai fost cea care te-ai despartit de el ar fi infantil ca acum sa incerci sa il recuceresti din nou.
si acum a iti raspund la intrebare: nu exista retete de recucert.totul e sa fi sincera cu el si daca inca mai simti ceva pentru el sa ii spui asta sau sa ii areti asta.nu incerca tot felul de jocuri stupide pentru ca nu functioneaza.

| Just a kid a răspuns:

Indiferenta doarewinkingtine minte astawinking

| Cristyn a răspuns:

Aplica acea metoda numita"metoda elastic'' arata-i ca te simti bine in prezenta altui baiat(de preferat ar fi un prieten de-al lui), daca el inca mai simte ceva pentru. tine va veni el singurel la tine.Asa functioneaza ei abia atunci cand vad ca s-ar putea sa piarda ceea ce le apartine actioneaza.

| princess_1786 a răspuns:

Incearca si u sa-l fc gelos sa-i arati ca esti fericita fara el mai ales ca sunt din acelasi liceu asa o sa te vrea mai mult inapoi...inca un sfat incearca stiu ca e greu dar incearca sa te comp cu el ca si km ar fi un coleg adica buna cf fa`ti prietene de la el din cls bafta pupici

| tina28 a răspuns:

Asteapta sa rezi ce reacti va avea el saptamana aceasta si daca tu crezi ca merita sa incerci sa il mai recucersti at bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai zambea fiindca ti-a pus-o.si acum el stie ca a zburat puiul cu ata.si stiu si ceilalti, fiindca a avut grija sa se laude, cum te-a facut, si ce tare e el.ignora-l.sau fa-l gelos.